Red Dead Redemption till PS4 och Switch nästa vecka

Medlem
Skrivet av showerguy:

Tycker du att RDR2 är ett av dom bästa spelen så kommer du tycka att RDR1 är mycket bättre. Tvåan är för seg.

En smaksak, personligen gillade jag 2an mer. Dessutom är 1an över 10 år gammalt så för nån som inte spelat det så har det ändå åldrats en aning jämfört med 2an även om det fortfarande håller bra och är ett grymt spel.

Medlem

Behövs ingen remake. En populär streamare körde nyligen igenom Red Dead och det håller än.

Medlem
Skrivet av Margy:

Det har sagts någon gång tidigare att RDR har så "dålig" och trasslig kod att det knappt "håller ihop" på konsol med en fast hårdvara att sikta på. Om man skulle porta det till PC med en myriad kombinationer av hårdvara, mjukvara och drivrutiner skulle det falla ihop som ett korthus. Man skulle i princip behöva göra om det från grunden.

De kanske håller på med en portning men att den kräver mer tid för att bli klar? Nu borde man ju i princip kunna emulera någon konsolversion och släppa spelet den vägen.

Den ursäkten håller väl inte nu, dom har ju portat det till Switch och det är ju heeeelt annan hårdvara än Xbox 360/PS3.

Medlem
Skrivet av shelter:

Den ursäkten håller väl inte nu, dom har ju portat det till Switch och det är ju heeeelt annan hårdvara än Xbox 360/PS3.

Det är klart att det är annorlunda hårdvara men det är samtidigt EN hårdvara att förhålla sig till. Fungerar det så fungerar det för alla.

Medlem

Dåligt. Hälften hade väi varit ett mer rimligt pris. Men dom vet att dom kommer undan med det giriga Rockstar. Folk måste börja säga
emot mer. Kommer själv att vänta med att köpa det själv tills det går ner i pris,och nog från Tradera då.

123
Skriv svar