Vad spelar du för tillfället?

Medlem

För stunden är det fokus på Elden Ring och snart dess DLC men känner samtidigt att det kan vara skönt att varva med andra titlar så drog igång Hellblade 2 igår (backloggen tackar).

Blev galet trött första halvtimmen p.g.a. hur mörkt spelet var med standard inställningarna för HDR (alldeles för ansträngande för ögonen) men med allt på ljusaste så har det fungerat mycket bättre, snart vid mållinjen

Medlem

Ratchet and clank rift apart och blev sugen på Oblivion så startade ny karaktär


signatur

Ryzen 7 5800x | Sapphire pulse rx 7800 xt | samsung 980 pro | Ps5 pro? |

Medlem

Battlefield 3 kampanjen. Glömt bort hur välgjord och underhållande den var. Grafik och ljud håller sig bra även idag.

Medlem

Squad i väntan på wipe i EFT.

Medlem

Lirar Robocop: Rogue City på Xbox Series X, blir årets semesterspel för min del. Anledningen är att jag gillade Teyon´s förra licenslir, Terminator: Resistance så otroligt mycket, därför ville jag prova och se om jag uppskattade en annan gammal favorit från det ljuva 80-talet. Spelat ett par timmar in nu och jag gillar det. Likt Terminator så är det stämningen/atmosfären som jag faller för, så otroligt mysigt och behagligt att traska fram i mörkret på stadens gator.

Medlem

Rimworld. Varför? Det är världens bästa spel!

Medlem

Blir lite av varje, väntar på Last Epoch 1.1 ikväll, men senaste dagarna har det blivit, Far Cry 5 med tjejen, AC Valhalla själv, We Who are About to Die och Soulstone Survivors. Blir jag riktigt uttråkad blir det ofta Bannerlord. Förhoppningsvis spelar jag nog dessa tills WoW expansionen kommer.


signatur

>>> 5800x - 6650 XT (i väntan på 8800 XT) @ 1440p, 32GB 3600mhz, 2 TB M.2, 1TB SSD <<<

Medlem

FFXIV Dawntrail. Har redaktionen missat att skriva om Dawntrail releasen?


signatur

PC | Asus Rog Ally | PS5 | Switch

Medlem
Skrivet av jaicoas:

Jag kör Stranded: Alien dawn
Simulator där man ska bygga sin bas. Fixa bostad, mat, kläder, försvar, forskning osv
Var nyfiken på spelet när jag kom på det i storen och nu ingår den i Ps plus extra. Jag testade och fastnade 😁 Kul spel

tack för tipset! ser intressant ut.

Medlem
Skrivet av KaptenKanel:

tack för tipset! ser intressant ut.

Hoppas att du också fastnar för spelet 🙂
Jag har kört igenom första scenariot nu. Det var kul. Testade andra scenariot nu på en ny planet. Blev genast mycket svårare 😂

Medlem

Har pangat lite i First Descendant och tycker att det är rätt kul, även om jag inser att det inte kommer att hålla i längden. Köpte Shadow of War och FM 2024 på Steams rea nyss, så det lär bli en del av det framöver om vädret är med mig under semestern. Men jag bor i Borås, så jag är inte speciellt orolig


signatur

I saw this wino, he was eating grapes. I was like, "Dude, you have to wait". - Mitch Hedberg

Medlem

Köpte precis Resident Evil 4 så kommer bli den, har spelat de mesta av Resident Evil spelen men har inte spelat den remastrade Resident Evil 4 så den tänkte jag köra.

Medlem

Wonder Boy: The Dragon's Trap på PS4, remaken av Wonder Boy III: The Dragon's Trap på Master System.


signatur

Besök oss gärna på POPKORN.nu och ha en bra dag! ;)

Medlem

Spelar mest Nier Replicant på PS4 nu och hoppas ta mig igenom ett av sluten denna veckan. Har dock lite svårt att förstå spelets höga betyg och alla rosor det fått i media. Musiken är helt fantastisk och kontrollen är tight, men därutöver har jag lite svårt att se något positivt... det känns ganska enformigt i längden. Någon som delar denna uppfattningen?

Medlem

Köpte Aliens: Dark Descent igår, ska börja spela i helgen. Körde Xcom 1 och 2 förra sommaren, gillade skarpt och ska bli kul att testa detta.

Medlem

Spelar Spider-man 2 just nu.. inte alls lika positiv som jag läst andra här i tråden och recensioner. Nu har jag inte kommit jättelångt i storyn, ca 8timmar, och gjort mycket sidouppdrag.
Men känns som man gjort exakt samma sak både i 1a spelet och i Miles Morales.
Men säger absolut inte att det är ett dåligt spel en så länge.. men inte heller 10av10 än så länge.

Medlem
Medlem

Spelar Red Dead Redemption 2 på PC. En viss skillnad mellan ps4 (som sist jag spelade de) och 4080S..

Lite Session, Dave The Diver och Forza Motorsport blir det också mellan varven.


signatur

-:Observe the masses and do the opposite:-

---------Avoid the mass psychosis----------

Medlem
Skrivet av Slim_Solle:

Spelar mest Nier Replicant på PS4 nu och hoppas ta mig igenom ett av sluten denna veckan. Har dock lite svårt att förstå spelets höga betyg och alla rosor det fått i media. Musiken är helt fantastisk och kontrollen är tight, men därutöver har jag lite svårt att se något positivt... det känns ganska enformigt i längden. Någon som delar denna uppfattningen?

Bara kört Automata. Ingen aning hurpass likt det spelet är, eller vad du själv tycker om resterande spel i serien om du kört dem.

Jag tyckte hursomhelst inte alls om det. Långtråkigt, segt och konstigt. En klassisk ”alla spel är inte för alla” helt enkelt. Ett spel kan vara hur hyllat som helst men faller det inte i smaken så spelar det ingen roll hur bra spelet är på papperet.

Känner samma tristess inför exempelvis Witcher III, GTA 5 eller God of War så i mitt fall handlar det nog mest om att jag har svårt för tredjepersonsaction helt enkelt. Förutom soulsbornes då, vilka jag i princip avgudar.

Medlem

Diablo 4 mest just nu, nya Loot Reload season är bara så bra. Har börjat med sorcerer, kört med rogue och nu med barbarian. Spelet växer hela tiden, dom kommer på nya bra season uppgifter, kör med kompisen, men kan tänka mig att det här är bästa lira med 3-4 kompisar, då finns det alltid något bra loot för alla. Har inte kört kampanjen dock.

Red Dead Redemption 2, en vecka till semester, då tänkte jag lira genom den här spelet på regniga sommar kvällar

Vad jag kan rekommendera till andra: Uncharted Legacy på Steam, speciellt den första delen: Thiefs End, bland det bästa 3rd person spel jag har spelat, naughty dog är så braa med stoory bara.

Vad man spelar med andra, CS2 om 5, PUBG om 4 och The Finals om 3 spelare online. Tyvärr ta dem här spelen mest av min tid också, då hinner man inte så mycket med single player ;D

123
Skriv svar