Inaktiv
B.C.

Har precis sett trailern till den där nya filmen vid namn 10,000 B.C. som kommer typ innehålla sabeltandade tigrar och mammutar och så när jag såg ordet "B.C." så kom jag och tänka på det där spelet vid namn B.C. som blev canclat och jag fattar inte varför... Det spelet såg grovt bra ut och hade säkert blivit en storsäljare så det är konstigt egentligen hur man kunde bara stänga ner en sån extremt bra produktion. Spelet skulle utspela sig på dinosaurietiden och så gick man runt som en grottmänniska och så var det tänkt att man kunde tillverka sina egna spjut osv... Hela idén var perfekt och så bara drogs pluggen ur. Om jag minns rätt så höll dom på i 7 år med produktionen och så var det tänkt att Lionhead och Microsoft skulle släppa spelet till PC, Playstation, och Xbox.

Hittade en bild på spelet här: http://www.loinhead.net/images/bc-woman-dinosaur.jpg

Finns även en Wikipedialänk här:
http://en.wikipedia.org/wiki/BC_(video_game)

Snälla Lionhead och Microsoft, sätt spelet i produktion igen thx

Inaktiv

Spelet kanske var helt åt helvete? Jag menar, vi har ju knappast fått testa det - och bara för att ett spel ser bra ut så behöver det ju inte vara så..


"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

Medlem

Har vagt minne av att läst en mindre artikel om detta i någon PC Gamer, vill jag tro. Inte tillräckligt dock för att förstått vad det handlade om, men det jag läst nu så verkade idén vara rätt halvcool ändå.
Hoppas de återupptar det någon gång ifall omständigheterna blir annorlunda.


'It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it' -Aristotéles

Inaktiv

Mmm.. Tycker det är så synd att dom lägger ner ett projekt som dom höll på att utveckla i 7 år bara...

1
Skriv svar