Arg som en Varg!

Medlem
Arg som en Varg!

Nej detta handlar inte om vargjakten...

Så vad handlar detta om då? varför är Loading arg som en varg? jo det är detta med att Valve springer runt och visar bilder på Gordon o Alyx med massa fina äpple-hintar. Och ärligt talat så undrar jag.. Vafan håller ni på med Valve? Jag vet att Mac-användarna borde också få smaka av det goda, men jag blir så sur över att Valve gör massa nytt, eller fixar med det gammla när dom borde fixa med det som dom borde ha lanserat för över ett år sedan!. Half-life 2: EP3 vart tog du vägen? (låter som Pontiak)

Snälla Gabe och ni andra på Valve, sluta trolla och börja jiddra. För just nu uppför ni er som Troll, och det är aldrig någonting bra.

Dagens låt.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-CuuJ0LnEAk&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xe..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-CuuJ0LnEAk&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xe..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg

Medlem
Arg som en Varg!

Skönt att man de flesta östgötar inte pratar så!

1
Skriv svar