Max Payne populär trots sågningar

Medlem
Max Payne populär trots sågningar

Om de hade tagit manus och förfinat det samt använd alla platser i spelet så hade det blivit riktigt bra. Nu blev det bara en rejäl soppa med dåliga rollval. Vad fasiken sysslar hollywood med egentligen...


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

Så kass var den inte, dom har fått den mörka noir känslan med men själva storyn är man lite fundersam över. Dom skulle också valt en äldre skådespelare för Mona Sax istället för Mila Kunis. Jag ger den 6/10 gaming tummar.


signatur

Medlem i Asgard, en svensk Star Citizen organisation.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/ASGARD

Min referral code: STAR-92KM-Q67T, https://robertsspaceindustries.com/referral-program
Använd gärna när du skapar ditt konto. Relaterade frågor? Skicka gärna ett PM.

Medlem

Måste åka till en bio!

Medlem

Tänker ge den en chans i varje fall, men vad jag sett av trailern så verkar den ha samma mörka känsla som spelet.

Inaktiv

jaja, men när kommer max payne 3?

Medlem

Storyn är extremt tun. Tråkigt att lista ut allt redan efter 20 minuter. Den får 4/10.

Medlem

Betygen kunde man ha listat ut på förhand, egentligen. Inte ofta de går in för att göra en story av ett spel.

Medlem

Filmer baserade på spel är inget som tilltalar mig....ska inte ens se den.

Medlem

Jag var och såg den. Riktigt, riktigt dålig tyvärr. Manuset var riktigt skräpigt (mycket bättre i spelet), skådespeleriet var ofta skamligt dåligt och... Ja det var alldeles för lite action. Jag menar, spelet handlar om en man som inte har något att förlora och bestämmer sig för att skjuta sig fram till svaren. Filmen hade tjänat så otroligt mycket på något liknande, mindre illaluktande dialoger och mossiga skådespelarinsatser och fler shoot outs. Nu är det kanske 10-15 minuter action i hela filmen...

4 av 10. Hade det inte varit en spelfilm hade jag förmodligen tagit med mig motorsågen istället för den gamla rostiga bågsågen.

Medlem

Såg den här i fredags på bio, tyckte dom hade lyckats bra med att skapa samma känsla som i spelen. Storyn kanske är lite tunn men jag tyckte ändå filmen helt klart var sevärd. Tror det hjälper att man har spelat spelen för att få en helhetsbild lite lättare.
6/10

Medlem

har inte sätt den men själv är jag inte heller ett max payne fan, har typ bara prövat andra spelet så jag tror jag kommer att gilla filmen bättre än vad fanen gör, eftersom att de har mera förväntingar om att filmen ska kännas som spelet typ, asså storryn och allt.:P men får se.


signatur

cags

Medlem

Jag tål fan inte Mark Wahlberg.

Inaktiv

Jag älskar Max Payne (kan nästan första spelet utantill), men av trailarna att döma så gör jag nog bäst i att hålla mig borta från den här hädelsen...

Medlem

Kritiker vill ju bara ha Titanic filmer, så skit i vad de tycker så kanske man slipper dem i framtiden.


signatur

"The reality is not limited to the perception that we have traditional used." //Paul Stamets

What you don't learn with wisdom, you learn with pain.

Inaktiv

Undrar när man får se en film som verkligen överensstämmer med spelet som det baseras på?

Medlem
Skrivet av ReZnoR2K6:

Undrar när man får se en film som verkligen överensstämmer med spelet som det baseras på?

Att göra en film som följer spelstoryn till 100% vore ju rätt meningslöst. Då behöver man ju typ inte se den. Kan man ju lira spelet igen istället.

Bättre hade det ju varit om man gjorde filmer där handlingen hamnar i mellan två spel, innan första spelet, eller efter sista spelet.

Jag menar varför se något som man redan vet hur det slutar? silent hill är ju en lysande film för att ta som exempel. rätt stämmning, bra manus men handlingen följer ju inte direkt någon av spelen vad jag vet...

Edit:
på IMDB har den fått hyffsat betyg:
http://www.imdb.com/title/tt0467197/


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

Medlem

Filmen i sig var väl inte direkt något att hänga i granen om man går efter kritikers tänkande, men om man går efter tittarnas tänkande var det en underhållande action rulle med snygga effekter

Hyr väl den när den kommer ut.


signatur

"Bättre sent än aldrig"

Medlem

Storyn i spelet var ju fenomenal, tråkigt att dom inte kan föra över det på duken.


signatur

Hej! jag är ny här.

Medlem

jag somnade på den.. första 30 min var typ utan någon action alls och de försökte förmedla en story på ett kasst sett.....sen vaknade jag när första effekterna började komma de är väl gjorda dock men känns ändå löjliga.... hade större förväntningar på filmen...

Medlem

Hyr? lol

Såg den i fredags, ganska bra. Fast Marky Mark passar inte som Payne dock


signatur

Gillar du bra och ösig musik? Checka mitt band INCIVILITY på Spotify

Inaktiv

Risig om man ser det som ett filmverk, skön om man ser det som max payne på film

Medlem

Antar att den är ungefär som andra spelfilmer brukar bli. Rätt så kass om man ska se hela skapelsen som en film, för "utomstående" så att säga. Den är ju baserad på en målgrupp kan man nästan (notera NÄSTAN) säga. Ska se den i veckan och ser väldigt mycket fram emot det måste jag erkänna.


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

Medlem

Grymt längesedan man spelade spelen

blir nog att se filmen på Bio frågan är ifall man inte ska spela igenom spelen igen först 8)


signatur

Survivor of Earthquake Skåne 2008 |PSN: Rolle90 |Live: Rolle90
Cinemaworld.se

Medlem

Måste se max payne.. mest för att döma själv...

Medlem

Såg den igår, bortkastade pengar. Storyn i spelet var ju inte direkt djup men de har lyckats göra den ännu mer intetsägande och extremt tråååkig i filmen. Satt och väntade på snygga shootouts och effekter, det visade sig att de endast hade 10min sådant i hela filmen och resten var extremt dålig dialog. Inte underhållande som action, och inte underhållande på något annat sätt heller.

Castingen måste för övrigt vara den sämsta någonsin, snälla, Mila Kunis (That 70's show) ska försöka spela cool hela filmen? FAIL.

2/10, kritikerna har rätt, den blir inte bättre av att man spelat spelet, snarare tvärt om.

Medlem

Mark wahlberg är king. Men uwe har ju inget med den här filmen att göra? och Postal var ju något grymt jävla dålig! Spelen däremot är grymt härlig!

Tror även jag som Max Payne fan kommer bli besviken över filmen:(

Enligt trailern däremot verkar den lovande.


signatur

ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem

NookiE-afk, jaha, vem bryr sig om vad du tycker om Uwe Bolls filmer... Han har ju inte ens något med Max Payne att göra...
MP är förövrigt riktigt skön film, och att folk ens kan gemföra spelen med filmer är riktigt retard att göra, vafan tror ni att dom skulle göra en film som är exakt som spelen? hade vart röv tråkigt ju.. Då alla som spelat spelen redan hade kunnat hela filmen utan till.. vafan använd hjärnan..

Medlem

Jag blev riktigt besviken på denna film. Jag tyckte inte dom fångat känslan och atmosfären från spelet alls. Och inte var det mycket action heller, trodde det skulle va ganska rejält med stora röjar-scener, men de uteblev.

12
Skriv svar