Länge leve Rickard Palm!

Antikvitet
Länge leve Rickard Palm!

Medieklimatet blir allt bistrare och journalisternas arbete allt mer effektivt. För tio år sedan var ett tv-team på fältet åtminstone tre personer - en filmare, en ljudtekniker och en reporter. I dag åker reportern själv med en kamera på ett stativ.

SVT:s nätsatsning PlayRapport är riktigt bra och en av de starkaste anledningarna till att jag började betala tv-avgift för en tid sedan. Men då och då märker man att även nyhetsuppläsarna i studion tvingas jobba hårdare. Rickard Palm, som sänder på natten, gör ofta sköna missar där man märker att det är han själv som spelar in själva inslaget och eventuellt även klipper det. Kolla bara här:

<object width="416" height="258"><param name="movie" value="http://svt.se/embededflash/1756367/play.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><embed src="http://svt.se/embededflash/1756367/play.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="sameDomain" width="416" height="258"></embed></object>

Han är allt bra skön.

#blogg


John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Länge leve Rickard Palm!

underbar människa

1
Skriv svar