Efterlängtat

Medlem
Efterlängtat

Jag är en av de som faktiskt gillar Halo rakt igenom. Bakgrunden, karaktärerna, supersoldatprojekten och inbördeskrigen är saker som jag inte bara sväljer utan även tycker om. Jag har alla böcker, den grafiska novellen och sitter och väntar på Marvel's Uprising-samling. Det är alltså med skarpt nöje jag ser att 343 Industries faktiskt ska ägna sina dagar åt att utöka det universum jag begraver mig i så ofta jag orkar.

Med debuttrailern (som i sig är värdelös) får man en liten bild av japanska tokigheter. Gundam-liknande exoskelett hör väl inte hemma i det som tidigare producerats, men visst, jag tar det. Flick-spartanen ser med sin brandgula dräkt redan nu ut att bli en favorit. Jag hoppas att Sangheili-avsnitten blir lika långa som i den första serieboken.

<div style="width: 480px;"><object classid="clsid: d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=53157"/><param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=53157" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object><div style="font-size: 10px; font-family: Verdana; text-align: center; width: 480px; padding-top: 2px; padding-bottom: 2px; background-color: black; height: 32px;"></div></div>

Tyvärr har jag ingen koll på produktionstomtarna Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio4 C, eller Toei Animation, men jag är inte dum i huvudet. Jag vet vem Mamoru Oshii är och vad han kan göra. Att tro att kvaliteten skulle sjunka bara för att Bungie inte längre står vid rodret är nog att förhasta sig. Varumärket är starkt och det finns många som håller med om att Halo är vår generations Star Wars. Således finns det lika många som inte vill se varumärket misshandlas eller -brukas.

Jag t.ex.

#blogg


signatur

- Ät mig levande.

Inaktiv
Efterlängtat

Är det Oshii så borde det bli bra. Fast så är det ju inte så svårt att överträffa Halo-spelens berättande.

Oshii är manga. Lär ju bli grymt. Enda sättet det hade kunnat bli bättre är om de anlitat Satoshi Kon.


signatur

Kittens are for real!

Medlem

VoxBox: Ja och nej. Att folk har svårt för det överdådiga kan jag ta. I mina ögon är spänningen i väldigt många moment interaktionen. Du vet, hela spel- kontra filmberättande. Men ja, det är dags att plocka ned delar av sagan till en annan nivå. Det är intressantare att höra sagor om folk som överkommer sina svagheter än om supersoldater som bombar sig igenom en hel världsdel.

Jonas: Fick googla herr Kon. Där ligger min animekunskap. Men jag har sett Paprika faktiskt, och det är bra skit. Skruvat, men bra. Problemet de jobbar mot är det faktum att folk antingen gillar Halo eller skyr det som pesten.


signatur

- Ät mig levande.

1
Skriv svar