Fulast i sommar?

Flakmonkey
Fulast i sommar?

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=14882&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Nu kanske det hör riskerar att bli en modeblogg, men finns det något fulare än det ovan? Jag men utan strumpor är det ju inget som helst fel, men med dem så blir det bara... Ja jag vet inte riktigt vad, men så fult är det att tom foppatofflon framstår som vacker...

#blogg

Medlem
Fulast i sommar?

Jepp, lite fult är det, men vem bryr sig, man ska må bra själv...

Medlem

Det blir inte bättre av att det är sådana där metrosexuella ankelstrumpor heller

Foten i sandalen mår bäst som tysken på semester; NAKEN!


signatur
Medlem

Jag såg en fruktansvärd syn idag på stan. Det var en medelålderskvinna som i övrigt såg anständig och faktiskt bra ut för att vara gissningvis +35. Hon hade ett par bruna sandaler och hör och häpna; hudfärgade strumpor!

Det såg förjävligt ut om jag ska vara ärlig. Hade sån lust att gå fram och fråga vad hon tänkte på när hon drog på sig dom imorse.

Medlem

Det har tyvärr hänt mig ibland, antingen för att jag glömmer att jag har strumpor på eller för att det är antingen för kallt utan och för varmt med mina vanliga skor (jag vet att jag behöver ett par sommarskor... är för lat bara). Men foppatofflor är lätt värre, mår nästan illa varje gång jag ser en sån.

Inaktiv

Pappa lärde mig i en tidig ålder at det var farligt att inte ha sockar i sandalerna, gubben hade bränt sig rejält på fötterna en sommar...=)

Dock brukar min far fuska en del och jag har faktiskt sett han en hel del gånger utan sockar.

1
Skriv svar