500 MS Points till trogna Live-kunder utskickade

Medlem
Skrivet av szafto:

detta gör mig bara förbannad

Och vad skulle göra dig glad då?

Allt som finns på jorden gjordes gratis och gavs bort till dig?

Medlem

Om microsoft gör detta för att vara snälla eller för att de vet att de tjänar på det är rätt svårt att veta och bevisa. Det ena behöver inte heller ta ut det andra.
Ett liknande exempel skulle ju kunna vara att webhallen t. e.x. säljer xbox-live 12 månader 100 kr billigare än vad microsoft och alla andra ställen gör, vilket betyder att de antagligen inte direkt går plus på den troligvis ökade försäljningen av dessa live-kort, men att indirekt tjänar de torligen mer på detta eftersom det är en bra marknadsförning som gör att de troligen får större omsättning i övrigt.

Antingen är microsoft snälla för att tjäna pengar eller så är de snälla och tjänar pengar på köpet. För konsumenten blir det ju detsamma. Så det är ju bara att ta åt sig av det som gynnar en och bli så "såld" man vill till företagen. Jag har till exempel en kännsla av att webhallen är "snälla" pga. tidigare exempel plus en del andra liknande saker. Så kanske de är snälla eller så består webhallens styrande makter av giriga elaka män som sitter på sina pengaberg och skriker "Mouahaha!" medans de tänker på hur smarta de är.

Inaktiv

tror nog ms gjorde detta för att vara snälla mot sig själva.
för får folk 500 points. då ser dom att det bara fattas 300 points till 800 och att man kan då köpa nåt riktigt bra arcade spel, och folk blir då sporrade till att köpa mer points.

12
Skriv svar