Bästa videon någonsin...tack!

Medlem
Bästa videon någonsin...tack!

<div><object width="420" height="339"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/x8uei4" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://www.dailymotion.com/swf/x8uei4" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="339" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object><br /><b><a href="http://www.dailymotion.com/swf/x8uei4">Open-mindedness</a></b><br /><i>by <a href="http://www.dailymotion.com/totocacapouet">totocacapouet</a></i></div>

#blogg

Medlem
Bästa videon någonsin...tack!

En väldigt bra film. Synd bara att kraftigt religiösa avvisar sånt här direkt när man länkar det till dem och om man får dem att titta, så stänger de huvudet för att ta in något av det hela. Annars hade den kunnat hjälpa vissa, exempelvis en viss Elias här på forumet, att de inte har rätt om allt och att allt man säger till dem inte är fel.

Medlem

Det här är något folk borde få se mer av i skolan...


signatur

Morning Glory, the revival!
An "It's so easy" to be social, "It's so easy" to be cool

Medlem
Skrivet av Jokkocze:

Annars hade den kunnat hjälpa vissa, exempelvis en viss Elias här på forumet, att de inte har rätt om allt och att allt man säger till dem inte är fel.

Precis min tanke.

Medlem

Ja tack! Den gillas.
Det är så sjukt provocerande när ett stolpskott hävdar att man inte är öppensinnad :/

Medlem

En bra liten film måste jag säga.


signatur

A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

1
Skriv svar