Problemet med stora spelcommunitys

Inaktiv
Problemet med stora spelcommunitys

Dom är stora. Så sabla stora. Värst är det när de baseras på poängsystem också. Du vet typen där man kan rösta +/- och betygsätta allt som man ser; trådar, svar i trådar, filmer, bilder, kommentarer, din mamma. Sen sammanfattas allt i forumprofiler som är mer sifferrika än rollspelsformulär. Det är ett klimat där det skrivna ordet inte ens är värt slitet på tangenterna för alla tänker bara på sina forumstats hela tiden. Att forumet är till för diskussioner är mer glömt än 3DOn. Därför trivs jag så bra här på Super Play. Det är lagom stort, svenskt och himla mysigt. Så nu vet ni hur det ligger till med den saken.

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_QyYaPWasos&hl=en&fs=1&color1=0xcc25..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_QyYaPWasos&hl=en&fs=1&color1=0xcc25..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

#blogg

Inaktiv
Problemet med stora spelcommunitys

rick roll dummaste grejen någonsin:P, filmen var rolig dock.


signatur

ka mate ka mate, ka ora ka ora, ka mate ka mate, ka ora ka ora.

Medlem

Det är sant. Stora forum är oftast ganska otrevliga. Alla är skitotrevliga och gömmer sig bakom sitt tangentbord. SP är perfekt. Här filtreras trollen bort genom bossfighter eller liknande.

Inaktiv

Ja precis. Veteranerna styr sidan här, och det med järnhand! (en insmörad sådan, som ofta tappar greppet om saker)


signatur

Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig, men det gör jag; tror jag

1
Skriv svar