Assassins Creed 2 - Vad "gör" en trailer?

Medlem
Assassins Creed 2 - Vad "gör" en trailer?

Vad gör egentligen en trailer bra? Måste säga att både Modern Warfare 2 och nu Assassins Creed två har gjort något som fler företag bör göra. Väcka intresse, en diskussion. Ge lagom mycket information för att folk skall börja diskutera och sätta igång ett hype. Det har dom lycakts med.

Se själva:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ef1btdnhRoo&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ef1btdnhRoo&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

/Alex
@Start And Select
http://startandselect.wordpress.com

#blogg

Medlem
Assassins Creed 2 - Vad "gör" en trailer?

Teaser : Den ska sakna gameplay, det ger utrymme för spekulationer. Konsumenterna ska inte få se något konkret ur produkten.
I detta fallet väcker den frågor så som, Har den något med Da Vinci att göra? Är det en ny huvudkaraktär? etc.

Trailer : En story presenteras, kanske gameplay eller enbart grafik. Om vi tar AC 2 som exempel skulle ju denna trailer kunna berätta att nu utspelar sig spelet 200 år senare, ett mysterium om Da Vinci, "BLABLABLA" den nya lönnmördaren ska blalbalbla, kommer han att lyckas?

Jag kan nu ingenting om marknadsföring eller sådant grejjs, jag är bara en liten pojkvasker som tror han vet hur en teaser och en trailer ska göras.......

Medlem

Så sant där. ^^ Tänkte inte över uttrycket i trailer och teaser svepte över huvudet på mig. Men så sant att det är en teaser som skall locka till diskussioner och hype. Medans en trailer är mer att "sälja" något.

/Alex
@Start And Select
http://startandselect.wordpress.com/

1
Skriv svar