Bladestorm: Hundred Year's War-trailer

Robot
Inaktiv
Bladestorm: Hundred Year's War-trailer

Ugh... Japaner och deras enorma buttonmasher slag.

Medlem

Börjar klia i fingrarna...


I fart in your general direction

Medlem

Men kan ingen göra ett "Spartan: Total Warrior II"?


I fart in your general direction

Medlem

men fyfan. vilket skräp

Medlem
Pansarknekt

Najsigt, men det hundraåriga kriget hade nog blivit kort om man använt så många man i slagen i det kriget.


Ooooh the drama!

Inaktiv

nja så länge man slänger historisk korrekthet i papperskorgen så. Nä det såg ganska fjantigt ut.

Medlem

Ärligt talat, man ska vara fördomsfri och så men fan vad japaner har kass smak ibland. Det börjat bra och stämningsfullt och så visar sig själva spelet bestå av nån blandning av Jeanne D'Arc (ganska kul spel, minns ni?) och... tja, en dålig syratripp. Dessa färgglada små popups i feeeeet stil som täcker hela skärmen (typ) och pajar allt vad närvaro och inlevelse heter. Och swish swish, pang, boom. Buttonmashing var det nån som skrev.

Läste i PC Gamer att nån japansk spelproducent (var det den där Cloversnubben tro?) ansåg att det var bullshit att japanska spel var så nyskapande och annorlunda. Enligt honom är de extremt konservativa och gör allt enligt samma beprövade koncept. I Europa och USA görs mer innovativa spel... återigen enligt honom. Bara det att MS kände sig tvungna att göra (ja "pusha" då) det snuttiga Blue Dragon för att erövra Japan visar på hur inskränkta de japanska spelarna kan vara.

Inaktiv

Ja ja tycker det ser rätt kul ut....men något överdrivet stora armeer men annars skulle det ju va rätt tråkigt och lätt.......men tyck va ni vill ps.Har förhandsbokat det....

1
Skriv svar