Lux Pain - Gimme Gimme Gimme.

Medlem
Lux Pain - Gimme Gimme Gimme.

Jag älskar spel som Phoenix Wright, Hotel Dusk och liknande titlar till DS. Varför gör jag det? För att jag tycker det är underbart hur mycket story och tänk det kan ligga bakom ett så kompakt spel. Att man blir berörd av det som händer inne den spelvärld och att storyn känns välutvecklad.

I samma veva så har kollat in spelet Lux Pain. Ett spel som gav mig lite Phoenix Wright möter Death Note (Manga/Anime). Hur kan man inte tycka om det? Det som är tråkigt är dock att jag är fattig för tillfället, min ekonomi tillåter inte mycket när det gäller just nya spel. Men får leva med det lilla och vänta in en ekonomi förbättring och pris sänkning.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/INz1AF55PEw&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/INz1AF55PEw&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

/Alex
@Start And Select
http://startandselect.wordpress.com

#blogg

Medlem
Lux Pain - Gimme Gimme Gimme.

Släpps säkert inte utanför japan =/


A casual stroll through a lunatic asylum shows that faith does not prove anything. -- Friedrich Nietzsche

Medlem
Skrivet av Parzec:

Släpps säkert inte utanför japan =/

Finns redan i afären att köpa! Var så jag upptäckte spelet.
Så kommer snart finnas i min DS samling <3

/Alex
@Start And Select
http://startandselect.wordpress.com/

1
Skriv svar