Manhunt 2 förbjuds i Storbritannien

Medlem

Tycker dom kan förbjuda Sims i så fall också. Där kan man ju stänga in folk i rum och låta dom svälta ihjäl samtidigt som man kollar på dom. Det är väl grymt om något.

Inaktiv

"Now Sid, don't you blame the movies, movies don't create psychos, movies make psychos more creative!"

Undrar om de kommer förbjuda Overlord också där ska man ju vara så ond som möjligt!?


signatur
Medlem

Hahahah, folk säger att det inte finns några våldsamma spel till Wii... Men ändå är Manhunt 2 antagligen det första kommersiella spelet som bannas i Storbritannien detta året, och inte fan är det till Ps3/360!

Medlem

haha fjantiga britter


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

Inaktiv

Vad förväntar vi oss? Storbrittanien är en nanny state som förbjuder orelaterade saker i moralpanik på löpande band.

Och som dessutom i ett utslag av socialfascism gärna inför nya lagar som öppnar för omhändertagandet av ungdomar som beter sig 'antisocialt' - dvs man behöver inte ens begå lagbrott utan bara vara strulig och muppig. Så när man inte kommer åt folk som är, om än 'icke normala', laglydiga via befintliga lagar (ergo, de är inga brottslingar) så instiftar man nya lagar.

Ett annat land som börjar köra denna variant av social kontroll är Australien, men där är ju arvet från den brittiska kronan uppenbar.

Samt Nordkorea då.

(And continue to trail off on a long tangent, före någon pekar finger och ropar för högt så är Sverige på väg i samma riktning. Som ett land som redan implementerad nätcensur - välkommen till en gemenskap bland diktaturer och ett par typiska religösa stater - så är det Er plikt som medborgare att protestera mot statens deklarering av er som mindre förstående varelser som måste beskyddas mot ert bättre vetande.)

So...what were we talking about?

Medlem

Rätta mig om jag har fel men att spelet inte får en "rating" kan väl inte likställas med att spelet är förbjudet?

Både i USA och Storbritannien går det väl att släppa media "unrated". Problemet är att många affärer inte vill befatta sig med saker utan en "rating".

Medlem
Skrivet av Margy:
Skrivet av Fargo:

Som vanligt så verkar ordet "demokrati" inte betyda nånting för vissa länder....

"Demokrati" har inget med detta att göra så det kanske är du som bör kolla upp betydelsen...

Censur ska inte användas i ett demokratiskt samhälle. Censur är nåt som förknippas med länder som kina och kuba likväl nordkorea. Inte demokratiska länder i västvärlden. Hycklare säger jag bara.

12
Skriv svar