Spelet som bara fortsätter ge

Medlem
Spelet som bara fortsätter ge

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6451" width=480>
Sex av sex.

Den som undrar vad jag tycker om Burnout Paradise kan läsa den här recensionen. Den som inte orkar läsa den här recensionen behöver veta att jag gav det 6/6 och att det fortfarande känns som ett sjukt välavvägt betyg.

Det roliga med Burnout Paradise -- bortsett från att det alltså fortfarande är exakt hur kul som helst -- är att det bara fortsätter ge.

Först: uppdateringen Cagney, med en handfull nya bilar, 70 nya onlineutmaningar och tre nya onlinespellägen. Sa jag att det var gratis?

Snart: motorcyklar!

Japp. Före detta bilspelet Burnout Paradise blir med motorcyklar. Två upplåsta och två låsta. Med separat körkort så man i praktiken får två karriärer att spela i. Och variabelt väder. Och realtidsdygnsrytm istället för som tidigare ständig middagssol och klarblå himmel. Sa jag att det var gratis?

Det här är bara de första uppdateringarna i en roadmap som utgivaren Electronic Arts och utvecklaren Criterion lagt för sitt spel det närmsta året. Och jag undrar stilla: hur ska jag någonsin kunna spela ett annat Burnout? Varför skulle jag vilja byta?

Burnout Paradise var redan i originalutförande ganska fenomenalt. Med nästa uppdatering kommer det expandera till någonting ännu större. Jag är så glad att jag är med på resan.

Här passar det också bra att ge en känga till alla EA-hatare. Det är lustigt att läsa på vissa sajter hur en del gamers tror att det är Criterion, alltså utvecklarna själva, som ger bort allt material gratis. I själva verket är det ju studions ägare Electronic Arts som bestämt att så ska ske. Faktum är att Burnout-serien aldrig varit bättre än sedan EA klev in som utgivare. Och nu sätter de en helt ny standard för nedladdningsbart material utan att ta en enda Microsoft Point för besväret.

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: yellow">Här passar det också bra att påpeka att jag skrev "sömlöshet" i recensionen av Burnout Paradise, men att någon på SvD redigerade om det till "sömnlöshet".</FONT style>

#blogg


signatur

Vincere vel mori.

Inaktiv
Spelet som bara fortsätter ge

freudian slip, bäste herr Rydling!


signatur
Inaktiv

Du glömde säga att de släpper spelet på PSN också!


signatur
Medlem

Ja, det förstås! Lite lattjo. Hela skiten nedladdningsbart och med trophies (!!!) och säkert till ett rätt överkomligt pris. Smaskigt, om man inte råkar ha en 360.


signatur

Vincere vel mori.

Nu börjar det likna något med online uppdateringar

SÅ ska de användas.


signatur

otoboku.se - english is fun
deculture.se - Den enda webtidningen om anime, manga, tv-spel och visual novels på svenska

1
Skriv svar