Extra Extra! Chefredaktör John går bärsärk

Skägg.
10 Chambers
Extra Extra! Chefredaktör John går bärsärk

[fright][eos_image="76797;w150"]Går det att lita på John?[/eos_image][/fright]Det som från början var ett vänskapligt ordkrig på FZ.se:s bloggsektion har under dagen eskalerat till oanade höjder. Chefredaktör John Severinsson har sedan tio-tiden trakasserat och underminerat Carl Johanssons integritet genom att bland annat skapa falska blogginlägg i den senares namn samt manipulerat en omröstning. Det slutar dock inte där, när Johansson försökt förklara situationen för förvirrade läsare har Severinsson ändrat texter i efterhand och därmed skapat ytterligare kaos. När vi kontaktade John för en kommentar fick vi bara följande till svar:

- Kan du bevisa något?

Är det verkligen badminton som framanat detta demoniska beteende hos chefredaktören eller finns det någon underliggande orsak, kanske undertryckta aggressioner som fått bränsle av den från början lättsamma konflikten? Frågan är om någon kan känna sig säker under tiden, en framstående bloggare har redan uttryckt sin rädsla men för att skydda honom låter vi uttalandet vara anonymt.

- Vet inte om man vågar rösta mot John... han har bloggkontrollen i sina händer.

Vi fortsätter att rapportera in i det (för John) bittra slutet. Sista ordet lär inte bli sagt förrän kvällens sista boll har landat.

#blogg


signatur
Medlem

Hahaha Älskar hans ansiktsuttryck på bilden där.


signatur

På Internet kommunicerar vi mestadels med text. Om du således skriver som en idiot får du finna dig i att bli betraktad som en sådan.

Medlem

Han är... läskig.


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

1
Skriv svar