E3 summerat lite kort

Inaktiv
E3 summerat lite kort

Nu har E3 slutat. Det gjorde den i och för sig i torsdags, men det har varit fullt schema over here och vi har inte hunnit skriva något om det ännu. Inte ens på vår egen site, men vi tänkte att vi bränner av lite här först. Går lite snabbare att skriva av sig på svenska.

Vi hade första dagen två spel på mässan Bionic Commando och Bionic Commando Rearmed. Dag nummer två, då hade vi tre spel! Vi meddelade spelet WANTED som är det officiella spelet på den kommande Angelina Jolie-filmen med samma namn. Vi har en förhandsvisning på den kl 18.30 den 30 juli i Stockholm - mer info om den inom kort.

GRIN hade ett eget rum för båda Capcom-spelen i just Capcoms monter. Där fanns alltid minst en GRIN-anställd för att svara på frågor och berätta om spelen. Vi fick enormt många frågor och gjorde massor av intervjuer. Det var konstant glada miner och - helt ärligt talat - föreföll alla gilla spelen. Vi fick till och med besök av CliffyB, det vill säga Gears of Wars ansikte utåt, som gillade Bionic Commando. Vi säger att det tar ungefär 15-20 minuter innan man bemästrar svingen, men han satte den mycket snabbare än så.

Uppskattningsvis gjorde vi ett 30-tal intervjuer, det vill säga satte oss med någon och pratade. Sedan blev det nog hundratalet citat på korta frågor. Det är kul att journalisterna var intresserade av spelet. Vi var även med i diverse tv-kanaler och webb-tv. Nedan kan ni se Simon Viklund i G4TV.

<object width="480" height="418" id="VideoPlayer"><param name="movie" value="http://www.g4tv.com/lv3/27024" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed src="http://www.g4tv.com/lv3/27024" type="application/x-shockwave-flash" name="VideoPlayer" width="480" height="418" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" /></object>

På onsdagen meddelades som sagt WANTED. Spelet börjar där filmen slutar och har samma intensiva känsla som filmen - och minst lika mycket attityd. Man kan skjuta curve bullets, vilket är riktigt nice. Det är ett mycket snabbt och användnignsbart cover-system. Självklart körs spelet på Diesel, det vill säga GRINs egna spelmotor.

I Capcoms monter hade vi även en bionisk arm. En replika på den som Nathan Spencer har i spelet. Den fick alla som vill prova - och det ville i princip alla. Till och med CliffyB provade den, det dagen innan han dök upp i vår monter, och tog en massa bilder.

Nu på onsdag åker vi till Comic-Con och vi tar självklart armen med oss. Totalt räknar de med 150.000 besökare till mässan och det kommer att bli helt galet om vi förstått rätt. Men mer om det efter mässan.

#blogg

Medlem
E3 summerat lite kort

Det såg skitgrymt ut att kunna hålla sig i luften så pass mycket under spelet. Har inte spelat tidigare spelet så är lite förvånad att detta är en uppföljare på ett spel som verkar så pass gammalt. Antar åtminstone att det är gammalt i och med att det förra var 2d.

1
Skriv svar