Nyinflyttad

Medlem
Nyinflyttad

Ja, jag räknas nog som nyinflyttad, även fast det gått några veckor nu. Skickade in papperna om adressändring idag (lite sent men bättre sent än aldrig), och det står fortfarande kartonger överallt.

Tänkte jag skulle försöka koppla ihop min xbox med dataskärmen nu, och till det så hade jag köpt en HDMI AV kabel. Dock var den insluten i en plastlåda som hette duga. "Cut here" stog det på baksidan av den lilla lådan. Och därtill gick en sträckad linje som man skulle klippa efter.
Sagt och gjort, fram åkte saxen och jag tog i för att klippa.
...
*Tog i lite hårdare.*
...
"Nämendetvardåsjälvafan!"
*Tog i det hårdaste jag kunde. *
En liten bit in i kartongen kom jag.
Robust kartong, men det gick till slut.

För övrigt spelar jag Stalker: Shadow of Chernobyl på datorn just nu, och jag måste säga att det är ett av få spel som lyckats få mig att tända alla lamporna i lägenheten Spelet försöker inte vara skräck hela tiden, skönt nog, men till och från hamnar man i områden med skitsjuk paranormal aktivitet och monster som verkligen får det att krypa i skinnet. Välgjort

#blogg

Medlem
Nyinflyttad

Vad man hatar såna förpackningar, önskar att de skulle försvinna.

Stalker missade jag, mest för att det kom ut någon månad innan jag skaffade min nya dator. Sen så verkade det ha så många buggar och prestanda problem. Men jag har blivit riktigt sugen på att lira spelet det senaste halvåret, gillar öppna spel.

Dessutom kommer "uppföljaren" nu i Augusti.

Medlem

Dvorak: Borde du verkligen göra

Kostar 49:- hos Spelbutiken.com . Gäller att hitta rätt länk bara då dom har 2.


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

1
Skriv svar