S.T.A.L.K.E.R. daterat

Medlem

Ingen Countdown klocka ska lura mig, jag ser releasen när spelet finns på hyllorna.

Medlem
Skrivet av PsyX:

Ingen Countdown klocka ska lura mig, jag ser releasen när spelet finns på hyllorna.

Om releasedatum är satt och spelet inte kommer på detta datum anser jag mig inte lurad.


signatur

My goal in life is to be the person my dog thinks I am.

Medlem

Hmm, 22 Mars, fyller inte jag år då??:\


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Inaktiv

Ladda ner spel har man gjort jävligt mkt! Ändå är min hylla översollad med pc-spel som jag har köpt, det vill säga att de spel som intresserar mig tillräckligt betalar jag mer än gärna för. Inte minst för att stödja utvecklarna som sliter röven av sig med att sitta å knappa framför en dator hela dagen, de som är så otroligt duktiga på det artistiska, och de som skapar dessa underbara berättelser som man får ta del av! Jag betalar även för att 95% av de spel man laddar ner inte fungerar över nätet och den kakan vill man ju inte kasta i soporna. (Fan vad offtopic hela denna tråden känns!)

Jag tror att STALKER kommer att bli ett riktigt skönt lir, inte pga av grafiken, utan för den underbara storyn som utspelas. Tror även att jag kommer att låsa in mig ett par dagar och spela mitt i natten utan det minsta ljuset förutom det som kommer från min skärm! Tror känslan kommer att kicka ass i STALKER. Och buggar tror jag säkert kommer att dyka upp, mkt möjligt att det dyker upp en patch redan innan STALKER dyker i hyllorna, men wtf, så länge det går att spela och buggarna inte totalt haverar känslan!
BF2 var fullt av buggar när det släpptes, och det störde mig faktiskt inte det minsta. Det var ju hur spelbart som helst från dag1!
Jag är en av de goda, kommer definitivt att betala för STALKER!


signatur

Shit happens, then you die

Medlem
Skrivet av Burzum Mashtar:

Vad är det för systemkrav? Tittade snabbt på den officiella hemsidan men hittade ingenting.

De officiella systemkraven hittar du på den svenska stalkersidan. Dom hade precis en exklusiv intervju med Oleg som är GSC's PR-Manager, han avslöjade de systemkrav som krävs för att maxa spelet.

Länk:
http://www.stalker-game.se

12
Skriv svar