Adventures of Lolo

Medlem
Adventures of Lolo

Har spelat lite under dagen ett pusselspel till NES som handlar om en boll-liknande figur med namn Lolo och sin Prinsessa Lala som har blivit kidnappad av nån elaking som bor i ett stort slott.

Spelet är ifrån 1989 och skapades av spelföretaget HAL Laboratory. Spelade 2:an tror jag för länge sedan och tyckte det var rätt skoj då man skulle med hjälp av fiender och vapen ta sig igenom olika rum. Detta är ett underhållande äventyrspusselspel även att det ser rätt barnsligt ut så kan man roa sig med otroligt svåra rum tillslut som gör att man verkligen måste tänka till. Alla kanske inte gillar sådana här spel men det var rätt smart sett att få folk att använda sina hjärnor medans dom försökte rädda Princessan zelda.. Hmm Lala menar jag såklart. Man får lite flashbacks av när man skall flytta på block och sådant så tänker man att man gjorde så här också i Zelda spelen.. Flyttade runt på saker och försökte få nån dörr att öpnna sig.

Lala och Lolo är inte direkt dom mest uttänkta namnen men det fungerar då man inte direkt skall ha några långa konversationer i spelet och se massa Lolo & Lala i texten. Då skulle det kunnat blivit Teletubbies av det hela men tur är så blir det icke så!. Roligt och härligt spel, köpt det om ni vill ha något fint pusselspel till NES

#blogg

Medlem
Adventures of Lolo

Ett av dom bästa spelen till NES


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem
Skrivet av Night Hawk:

Ett av dom bästa spelen till NES

Håller med.


signatur

Programmer: an organism that turns coffein into software. Trollar och Trixar Bloggen

1
Skriv svar