Playstation 3 kostar över $800 att tillverka

Medlem

sony har väll släppt saker som lyckats? Walkman konceptet, Playstation sakerna... och för att inte tala om hur dom tillsammans med ericsson äger mobilmarknaden just nu.


signatur

Nämen!

Medlem
Skrivet av Jh:
Skrivet av Phobo:

Och se hur billig den är, att folk inte förstår vad de går miste om när dom köper sig en 360 istället med föråldrad teknik!

Skrivet av Mahone:

Det va bara Sony själva som tillverkade Betamax vilket gjorde att priset hamnade på högsta ribban, och det är inte ens Sony som äger Blu-Ray så varför jämföra den med Betamax? Sony marknadsförde även Betamax på ett dåligt sätt, vilket man inte kan påstå att dom gjort med PS3.

Xbox 360 är inte lika kraftfull, kanske grafikmässigt men när de kommer till processorkraft så vinner PS3 utan problem, vilket leder till inte snyggare grafik, utan mer smådetaljer, ungefär som om du använder en PPU då du spelar Graw, de blir inte snyggare grafik men de är mer detaljer i explosioner m.m. Och de kommer spel som inte 360n skulla klara av, t.ex. Warhawk och Lair på grund av att det är så många karaktärer på samma bild, vilket kräver en kraftfull processor att hantera.

Maskinerna är i stort sett lika kraftfulla.

Läs bla. denna artikel - http://dpad.gotfrag.com/portal/story/35372/

Artilken är ju skriven av en fanboy av xbox360 det märks när man läser den. Han klankar ner på allt som har med ps3 att göra och enligt honom är 360 mycket bättre än ps3. Jag är inget fanboy och äger en 360. Tänker också köpa en ps3 när den blir billigare. Men man blir förbannad när man läser en artikel som säg vara helt "objektiv" men i sjävla verket är en lång artikel om varför ps3 eller 360 är bättre än den andra.


signatur

Den som vet vet.

Medlem

Hitta till och med att det han skriver är en stor fet löngn han skiver att ps3 bluray kan bara överföra c:a 8mbs i sekunden (read)

http://www.blu-ray.com/faq/#bluray_speed

så här står det på blurays officella hemsida.

How fast can you read/write data on a Blu-ray disc?

According to the Blu-ray Disc specification, 1x speed is defined as 36Mbps. However, as BD-ROM movies will require a 54Mbps data transfer rate the minimum speed we're expecting to see is 2x (72Mbps)

Så här skiver han i sin artikel.

The PS3?s 2X Blu-ray drive which has a speed of 8.7 megabytes per second.

Så vem ska vi tro på. Artikelskrivaren? Eller den officella hemsidan för bluray?


signatur

Den som vet vet.

Medlem
Skrivet av Mahone:

#=exklusivt
(....)
* Mercenaries 2: World in Flames #
(....)

Måste bara påpeka att Mercenaries 2: World in Flames inte blir PS3 exklusivt.


signatur

<3

12
Skriv svar