Mark Rein om UE3, Windows Vista och Wii

Robot
Medlem
Mark Rein om UE3, Windows Vista och Wii

Den där mannen hatar verkligen veka grafikkort
han är fan stört skön

Medlem

Men vem gillar veka grafikkort?? Det är dem som förstör hela pc som spel plattform. Ett bra exempel är Just Cause. Just Cause är så supervackert på Xbox360. Men om man spelar samma spel på pc, så ser det ut som nå billigt b spel. Alltså pga av att många har så dåliga grafikkort så måste speltillverkarna verkligen sänka grafiken på spelen så dem ska kunna sälja några spel, så dem som har slängt en massa pengar på sina pc´n, får aldrig utnyttja den till 100%. Synd att inte många vet om att han har rätt.


Asus Prime B550-PLUS|AMD Ryzen 3600@4200mhz (DIY Vattenkylning)|Asus Geforce RTX 2070 Super Dual EVO|16GB CORSAIR DDR4 3200mhz|Creative SB-Z|
HP-OMEN Laptop med Core I7 8750-GTX1070-16GB ram-17" 120hz IPS|PS5 Dual Sense (ingen ps5, använder på pc)

Medlem

Det borde ju absolut inte påverka grafiken, på PC så finns det ju oftast väldigt mycket val för hur snyggt man vill ha det själv beroende på prestanda.. Så jag ser ingen anledning till att dem skulle göra det fulare.

Medlem

Du menar att Just cause är snyggare på 360?
skulle inte tro det men det kan vara så att spelet ser bättre ut på en Tv skärm vissa spel har den egenskapen

Medlem

Att det ser bättre ut på 360 beror antagligen på att man sitter längre ifrån bilden mot en monitor, sedan är det ju alltid "mysigare" att spela på en TV och det ger nog en viss effekt på det hela.

Medlem

Allt på max på Just Cause och det ser riktigt jävla bra ut. Älskar det spelet


<allt jag skriver är mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller säga emot>

Medlem

Problemet är ju att Dell och liknande nästan bara säljer dyra datorer med kassa grafikkort. T.o.m "Speldatorer" har oftast rätt dåliga grafikort i jämförelse med CPU. De allra flesta konsumenterna vet inte vad som är bra eller inte och kan inte heller uppgradera. Därför konsolspel säljer bättre än PC-spel, mycket enklare med konsoller.


Windows 10 pro - Asus B550 Strix Gaming F - AMD Ryzen 3700X - Nvidia GTX970 - 16GB DDR4 3600mhz - WD Blue SN550 1TB SSD

Medlem

Jo det låter ju bra med "2 GB minne!" eller "3 GHZ processor!11!!1".

Sen att det finns typ 4242512 olika grafikkort där av 90% är helt värdelösa och ofta dyra gör de tju inte enkalre heller. Navidia och ATI skjuter sig själva lite i foten med alla dessa betäckningar och namn hit och dit.

Datorkomponent tillverkare skjuter ju sig själva i foten när dem försöker sälja skit så dyrt så möjligt och inte klarar av att på ett enkelt sätt förmedla till kunderna om det är low/medium/high end saker osv.

Som sagt ovan, console är helt enkelt enklare och därför säljer det bättre med spel... synd bara att console spel alltid är så "consolliga" typ, förstår inte riktigt varför det måste bli så. Man kan ju ofta säga direkt efter att ha provat ett spel om det är avsett för console eller inte


Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Medlem

varför är del 2 före del 1?

1
Skriv svar