Jag älskar Kent

Skägg.
10 Chambers
Jag älskar Kent

Igår var det dags, det efterlängtade konserten med Kent som sålde slut på mindre än femton minuter. Vi var ett helt gäng som skulle gå, jag och sambon mötte upp @xplejjn med motsvarande för en bit mat innan. Konserten skulle enligt biljetten börja 19:30 men aldrig har ett band klivit på scenen på utsatt tid, det existerar inte. Med förband och omroddning brukar alltid ta längre tid än väntat, men inte igår. När vi närmade oss Annexet vid 20:20 så hörde vi välkända toner, konserten hade redan börjat! Men vi kan inte ha missat så mycket, och resten av spelningen var på samma nivå som förra tältturnén och tillsammans med videokonsten var upplevelsen total. Generation Ex från nya plattan var bland det bästa, tillsammans med den de sista nyskrivna raderna på Mannen i Den Vita Hatten där Jocke Berg sjunger ut sitt hat mot sina egna låtar, dom klyschor han spridit. Magiskt. Tack som fan Kent.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7RhDR-ks6vI&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7RhDR-ks6vI&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

#blogg

Medlem
Jag älskar Kent

Du fick mig att köpa skivan:O

ediT: Bra, är den också


På Internet kommunicerar vi mestadels med text. Om du således skriver som en idiot får du finna dig i att bli betraktad som en sådan.

Medlem

Gahh!!! Ditt As!!! Ville också gåå!!! men Dia Psalma på Lisebergshallen fick duga:)

Skägg.
10 Chambers

SkauninG: Ja, den kräver ett par genomlyssningar men den blir bättre för varje gång. Generation Ex är en av toppfavoriterna.

Mr.Muer: Jag tyckte tältturnen var bättre, men visst fan var det bra. Och Dia Psalma, de skulle jag vilja se live, gamla favoriter.

1
Skriv svar