Bloggfenomen

Inaktiv
Bloggfenomen

Jag läser rätt mycket bloggar, för jag är alltid så uttråkad. Idag hittade jag den här roliga historien i en blogg. Klart läsvärd.

Det började bli trångt uppe i himlen, så det bestämdes att endast de som hade haft en riktigt dålig dag när de dog skulle släppas in.
Sankte Per stod som vanligt och tog emot de som ville komma in:
- På vilket sätt dog du?, frågade han första mannen för dagen.- Åh, det var hemskt, svarade mannen. Jag var säker på att min fru hade en affär så jag åkte hem för att ta dem på bar gärning. Jag letade i hela lägenheten, men kunde inte hitta honom någonstans, så jag gick ut påbalkongen - vi bor på åttonde våningen - och där hittade jag honom hängande på utsidan av balkongräcket. - Jag hämtade en hammare och slog honom över fingrarna - han ramlade ner men landade i ett stort buskage, så jag gick in och rullade kylskåpet över räcket så att det landade på honom och krossade honom. Påfrestningen av att göra allt det där gav mig en hjärtinfarkt så jag dog knall och fall. Sankte Per kunde inte göra annat än att hålla med om att mannen haften ganska rutten dag och eftersom det var ett svartsjukemord han hade begått så bestämde sig Sankte Per för att släppa in honom.
Strax därpå kom det en till man.- På vilket sätt dog du?, frågade Sankte Per. - Usch, det var riktigt hemskt, svarade mannen. Jag gjorde aerobics på balkongen till min lägenhet på nionde våningen, när jag plötsligt stukade foten och halkade över räcket. Jag lyckades få tag i räcket till balkongen våningen under, men då kom det nån jävla galning och började slå mig över fingrarna med en hammare.- Lyckligtvis landade jag i ett stort buskage när jag föll, men då öste killen ett kylskåp över mig så att jag krossades och dog. Sankte Per skrattade gott åt historien och släppte in mannen.
Bara någon minut senare kom det en tredje man.- Berätta om dagen du dog, sa Sankte Per i vanlig ordning. - Okej, tänk dig följande: Jag sitter naken och gömmer mig i ett kylskåp...

#blogg


To swing is not to Wii.

Avstängd
Bloggfenomen

Haha, så bra!

Mitt problem med bloggar är att jag gärna skriver själv men är ofta inte så intresserad av att läsa andras. :\

Inaktiv

En självisk en


To swing is not to Wii.

Avstängd

Jag försöker att läsa andra bloggar och jag blir glad när jag hittar en intressant. Kanske kommer personen skriva fler bloggar i samma stil? Idag började jag prenumerera (rss) på tre bloggar, bl.a. den här.

Inaktiv

Åh vad glad jag blir


To swing is not to Wii.

Medlem

Haha, det va en rolig historia.

1
Skriv svar