En vecka kvar till allvaret

Flakmonkey
En vecka kvar till allvaret

Klockan är snart tio och jag sitter framför datorn invirad i ett badlakan, lyssnar på snoop doggy dogg (What's my name) och försöker gå igenom mina planer för dagen. Livet är rätt bra i just detta nu faktiskt, men samtidigt inser jag att det inte kommer vara såhär så länge till. Det här är min sista vecka utan något större ansvar, för nästa börjar jag som sagt på det nya jobbet. Då blir det tidiga mornar och kvällar och inte riktigt lika mycket spontanitet.

Det är lite skrämmande faktiskt fast inte på långa vägar så skrämmande som det varit tidigare då jag tänkt på den här situation... Nu är det mer en spänd förväntan av att äntligen kunna ta det avgörande steget mot det som jag tror blir en tillvaro som jag är betydligt mer tillfreds med. Nu finns det ju ingen garanti att det blir så, men jag kommer åtminstone inte känna mig som en slacker och "loser" vilket är gott nog.

Hursomhelst så har jag ett antal saker jag måste göra idag. Dels ska det skrivas på en förhandstitt av nya Kingdom Under Fire till Xbox 360 (ingen blockbuster om jag säger så). Sen måste jag ta mig till handelsbanken då jag vid senaste hdd-kraschen förlorade det här fina certifikatet jag behöver för att kunna logga in på internetbanken. Efter det är det dags att träna på gymet tillsammans med brorsan som sen har bjudit in mig till sitt hem för att han behöver hjälp med sin dator och router... Detta ska dock även kombineras med en hel del #Pro Evolution Soccer 2008-spelande med min andra bror som tittar förbi så det kan nog bli trevligt ändå

Nästa steg är dock att ta sig till duschen och fräscha till sig lite. Det är nämligen ett måste för att jag ska kunna börja skriva några nyheter. Finns faktiskt en hel del intressant att skriva om såhär på förmiddagskvisten, bland annat någe som säkerligen kommer glädja alla som gillar #Homeworld, vilket för övrigt alla border göra.

<center><object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.fz.se/filmer/fzplayer.swf"/><param name="flashvars" value="file=http://shub.fz.se/filmer/z8r9tlb1pk.flv&callback=http://www.fz.se/filmer/cbe.fz&linkfromdisplay=true&linktarget=_blank&link=http://www.fz.se/filmer/?id=936"/><embed src="http://www.fz.se/filmer/fzplayer.swf" width="450" height="300" bgcolor="#FFFFFF" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://shub.fz.se/filmer/z8r9tlb1pk.flv&callback=http://www.fz.se/filmer/cbe.fz&linkfromdisplay=true&linktarget=_blank&link=http://www.fz.se/filmer/?id=936"/></object></center>

#blogg

Medlem
En vecka kvar till allvaret

Videon gav mig rysningar... wow... ÄNTLIGEN! Tack, du har gjort min dag idag

1
Skriv svar