Fifa Football Manager 08

Medlem
Fifa Football Manager 08

Efter några månaders väntan sitter man här och skriver om spelet man väntat på så länge. Man önskar ju att man får någon okänd sjukdom som gör att man kan slippa skolan ett tag framöver, men inte att glömma...skolan är också viktig.

#Fifa Football Manager 08 är det tredje manager spelet från #EA Sports, om jag inte minns fel. Som vanligt ät det hård konkurrens mellan manager spelen. Men den största konkurrenten är #Football Manager 08, som jag också har testat. Så jag använder Football Manager (FM) som "mall". Men över till Fifa Manager igen.

När man startar spelet är det nästan en kopia på Football Manager, ändå skillnaden skulle isåfall vara att det är musik i bakgrunden. Jag startar en ny säsong med Manchester United (Vilka annars?). Här märker man skillnad mot FM: man kan starta familj och eget privatliv. Vilket jag tycker är ett stort plus. Men jag märker också en sak som är ett lika stort minus: Allsvenskan... Vilka fan är A.Stockholm, D.Stockholm och H.Stockholm. Är det några nya spelare i Allsvenskan !? Nej, det var det inte. Det var AIK, Djurgården och Hammarby. Jaha, varför detta nu då?!
Inte nog med det, Superettan har inte äns alla lag och alla riktiga spelare...
Dåligt, sämre och sämst.

Till skillnad från FM 08 har Fifa Manager 08 olika match typer. Du kan välja mellan: 3D match, ungerfär samma grafik som #Fifa 08, text mode, samma som FM, 3D match plus att man styr en valfri spelare i sitt lag, Simulation mode, simulerar upp till 20 säsonger. Jag har hunnit testa 3 av dem, 3D match, 3D match där man styr en spelare och text mode. Fast jag föredrar vanlig 3D match, blir mycket bättre flyt då man kan höja hastigheten på matchen. En annan ny sak är att scoutning är som på riktigt, alltså så att från början har alla spelare bara en uppskattad skicklighets graf. Så man måste scouta för att få "äkta" siffror.

Positivt:
> 3D match
> Simulation mode
> Realistiskt
> Stadium Editor
> Nyheter från The Sun

Negativt:
> Allsvenskans och Superettans namn
> Dålig spelar och lag sökmotor

Pris:
Från ca: 350 kronor

Fler bilder: Kolla HÄR

PS. Kommentera gärna.

#blogg


[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Inaktiv
Fifa Football Manager 08

Football manager kan vara de tråkigaste spelen genom världshistorien

Medlem
Skrivet av tufflax:

Football manager kan vara de tråkigaste spelen genom världshistorien

måste bara fråga dej, har du spelat något manager spel ?


[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Medlem

det verkar inte som om han har gjort det eftersom han inte svarar :P....


[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

1
Skriv svar