Cobra Triangle

Medlem
Cobra Triangle

Då endel kanske seglar eller kör motorbåtar i Boat-simulator 2008 så är väl inte direkt Cobra Triangle det verkligaste båt spelet men på 90talet var man beredd att tro på allt som kom ifrån Nintendo. CT skapades av Rare på slutet av 80-talet och var en stor hit bland dom flesta inomhuspojkar.

Hur är spelet då? jo man är en båt som tävlar i olika grenar, eller mera att du ska köra din båt i olika flodar, och sedan se upp för elaka båtar som försöker bokstavligen döda dig. Det är som ett ultimatefighting fast med båtar. Finns olika monster som man möter som är bossar och även så finns det olika små spel, då man ska försöka hindra fiendebåtar att röva bort simmande badgäster. Man kunde förstås skjuta och även få olika powerups som gjorde att båten blev snabbare och även så att den kunde skjuta snabbare och osv.

Detta spelet var så roligt att man kunde verkligen sitta och spela det i timmar, så tokigt bra var det, och då tänkte man inte på att man körde ett båtspel där båten kunde skjuta och göra massa overkliga James Bond saker. Men när man var liten så sket man i allting sådant, och bokstavligen så gör jag det nu också.

#blogg

Skägg.
10 Chambers
Cobra Triangle

Coolt, och så där lagom omöjligt att klara av.


signatur
Medlem

haha, jo det var inget lätt spel inte

1
Skriv svar