Guildparty

Medlem
Guildparty

Var i Flen i helgen och var på ett Guildparty, vi är ca 40 pers som brukar träffas varje år och då brukar det bli ett stort och härligt grillparty med kött & "Dryck". Och det är såklart World of Warcraft som är ett huvudtema där, Alltid lika kul att presentera sig först med "Tombacca - Tommy" och sedan tänka hur geeky det låter att säga det.

Man blir alltid så glad när sådant här händer då man får träffa dom man spelar med och prata om allt möjligt från Pve - Pvp till IRL. Och när kvällen nalkas så är vi alla runda om fötterna och det är då allting kan hända, Och mycket hände allt ifrån Ner puttade i pool till springa som en dåre för att undkomma en Feraldruid. Lite tråkigt var det att det inte blev någe singstar detta år då nästan alla gillar att stå och sjunga till konstiga låtar "It's tricky" och gapskratta. Fast det blev en dunderfest som hade allt som man kunde önska sig, Moonkinds som badade med kläderna på för att få guld och även slafs med Guacamole & Potatisgratang!.

Glada minnen och bizzara minnen har man fått av denna grillfest and is all fantastic!. Bara att tacka dom 2 värdarna för att dom orkar att ha allt folk hos dem och att dom är så sköna typer!

[denna plats reserveras för bild]

#blogg

Medlem
Guildparty

Hoppas ju verkligen att ni kommit längre en till Magge nu, spec efter IRL sammankomster etc. Dessutom, hur löser ni det med 40per i 25manna radis, som dessutom är så aktiva o villiga att dem tar sig till en fest?! wtf, omg

Medlem

Ooh, Flen. :D. -bor i flen juh-

1
Skriv svar