Medlem
BigFoot

1991 släpptes det ett monster truck spel från Acclaim till Nes som var både kul och även det spelet som man kände smärta medans man spelade vilket gav stjärnstatus för den som klarade av att just behålla sina tummar i behåll.

No Pain no Game
Fanns olika sorters banor i detta spel då man spelade först ovanfrån och då som ett vanligt bilspel, höll in A eller B för att gasa och styrde med styrknapparna. Sedan så fanns det dom banorna som många kommer att komma ihåg och det är då man ser sin bigfoot från sidan och då gäller det att antligen tas sig upp för en stor backe eller köra stålbalkar som har har på släp fanns några flera etapper som fanns med. Och du styr monster trucken med att trycka fram och tillbaka på styrknapparna så fort som du kan och dom knapparna var inte direkt gjorda för att man ska göra så då dom har vassa kanter samnt små veck som är tillför att man inte ska slinta och det gör jävligt ont.

För det mesta så slutades det med att tummarna hade blåsor på sig eller att man hade jävligt ont i sina tummar men man kännde alltid att det var det värt för man har suttit och spelat världens härligaste Monster Truck spel till Nes. Ni som har spelat detta spel lär komma ihåg det väldigt väl det är nånting som är säkert.

#blogg

Skägg.
10 Chambers
BigFoot

Jag har den kasetten någonstans på vinden, kungligt spel! Angående blåsorna, i mitten av 80-talet fanns det till och med en åkomma som kallades Nintendo-itis; skavsår och senare förhårdnader på tummarna efter mycket spelande.

Det fanns ju dock tekniker som uppfanns i samband med Track & Field; att istället gnugga knapparna med en tesked eller dank.


signatur
Medlem

själva teskeds tricket kommer man ihåg, men i mina kretsar räknades det som fusk så det blev att man hela tiden körde utan. Dock blev det aldrig att man fick förhårdnander på tummarna bara blåsor :/

1
Skriv svar