Independence Day

Medlem
Independence Day

Idag är det den 4 juli och det är Amerikanska nationaldagen, inte att vi kan bry sig så mycket av det. Fast farsan fyller år denna dag så någon mening har den endå.
Det första som kommer upp när man tänker Independence day är såklart den härliga filmen från 90-talet med just samma namn. Aliens och Will smith i en vild sci-fi komedi som riktigt kickade ass (I have got to get me one of these!)

Men anywho! för er som inte har Gametrailers på era favoriter så slänger jag in här den nya Angry Video game nerd avsnittet som handlar just om Independence Day!

<center><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="409"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=21229"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=21229" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="409"></embed> </object></center>

#blogg

Medlem
Pansarknekt

Kul video. Håller dock inte med om top gun. Hyrde det flera gånger när jag var liten i videobutiken efter att ha pantat flaskor på Systemet ;D:up:


signatur

Ooooh the drama!

Medlem

hehe, Du ska se när han pratar enbart om spelet Topgun så kan du förstå varför han ogillar det spelet.. det avsnitet är så kung

1
Skriv svar