Big Cops. Small Town. Moderate Violence.

Skägg.
10 Chambers
Big Cops. Small Town. Moderate Violence.

<img src="http://www.exposure.net/images/mw428/205/Hot%20Fuzz.jpg" width="200" align="right">Shaun of the Dead var en ren lyckoträff, vi hittade den i videobutiken och eftersom zombies aldrig blir tråkigt fick den bli den söndagskvällens underhålling. Och vilken underhållning det blev, jag tror att det var den roligaste filmen 2006 utan att överdriva. Hot Fuzz var därmed en självklar investering och efter att ha övertalat sambon en smula såg vi den igår. Egentligen vill jag inte säga mer än så, rädd att förstöra din upplevelse, men jag garvade minst lika mycket som när jag såg Shaun, så gillar du den typen av humor är det garanterat två roliga timmar i soffan.

#blogg


signatur
Medlem
Big Cops. Small Town. Moderate Violence.

Hot Fuzz ägde. Den var bara så sjukt rolig. XD Och för de som ska se den, se den hela vägen till slutet då den enligt mig var mycket roligare mot slutet. ^^

Medlem

Shaun of the Dead, Hot Fuzz <3, ska helst ses back to back då de har ganska många referenser till Shaun of the Dead i Hot Fuzz.


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Inaktiv

Älskar verkligen båda filmerna, finns inte många andra filmer som får en att skratta så mycker som dem.

Medlem

"You're a doctor, deal with it."
"Yeah motherfucker!"


signatur

"I don't rock and roll, I BURN!"

Medlem

Håller med, Hot Fuzz var bland det bästa jag sett på länge! Trodde inte så mycket om den i början, men den flippar ju totalt ut på slutet, så jäkla skönt! Satt och bakfyllekollade på den med polarna, har inte garvat så mycket på länge!


signatur

:: Regimus neque hostis :: Retrospelande Skaraborgare som har en backlog från 1984 ::

1
Skriv svar