Medlem
Play!

Det var mycket som hände igår i spelväg i Stockholm, och jag var mitt i smeten på allt givetvis Play!-konserten på Konserthuset var helt okej, men den var mer rolig än bra så att säga. Inte riktigt lika bra som förra året, om det beror på att den faktiskt var sämre eller om det var nyhetens behag som lagt sig nu vet jag inte.

Som jag sa även om förra årets uppsättning så kan arren bli ännu bättre, och verkligen utnyttja det enorma dynamiska omfånget i en symfoniorkester. Det märktes direkt när dom spelade en klassisk låt. Det var bättre med mindre FF-låtar (den enda som spelades var riktigt rörig), och kul med riktiga retromedlyn (C64 och Amiga). Synd också att dom inte kunde utnyttja metal-bandet till The Darkness, eftersom det finns många såna inslag i originalsoundtracket.

Som Orvar Säfström mycket riktigt påpekade under våra samtal igår så skulle det kännas bättre att välja spel med riktigt bra musik istället för kända spel med medelmåttig musik. Å andra sidan är vi säkert lite pretto och dom flesta vill hellre höra sina favoritspel snarare än den bästa musiken

Dock måste jag medge att den varmaste känslan infann sig ändå när Zelda spelades...

Andra bloggar om: <a href="http://bloggar.se/om/spel" rel="tag">spel</a>, <a href="http://bloggar.se/om/musik" rel="tag">musik</a>, <a href="http://bloggar.se/om/konserter" rel="tag">konserter</a>

#blogg


signatur

Patrick
Producer@DICE

Medlem
Play!

Måste bara få säga att gamers behöver duscha oftare. Blir lite för mustigt med hundratals nerdar i samma rum som glömt deon.

Särskilt när dom blir lite fuktiga av att gå till konserten.


signatur

---
Boo!

Inaktiv

finns videon på nätet?

1
Skriv svar