Gud's små försäljare

Inaktiv
Gud's små försäljare

Jag avskyr när folk försöker pracka på mig saker. JAg har NIXat min hemtelefon men slipper tyvärr inte undan gatufolket.
Alla dessa förvånade utrop när jag säger "NEJ, jag vill ha någon ny mobil av dig", "jag vill inte byta Elbolag" och jag komemr inte att skänka pengar till"Din-skän-mig-pengar" organisation bara för att du jobbar med det.

Det värsta är ändå folk som försöker pracca på mig sin tro ... Jag vill inte ha ?VAKNA?, bibelcitat och knasigheter om en Gud predikade för mig.
Om jag skulle vara intresserad av något sådant skulle jag söka upp det ...jag lovar! så sluuuta, annars kanske jag tvingas göra som John Safran (videon) och knacka på hos just er för att predika ateism och evolutionsteori ...

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lRmC0DaE6rE"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lRmC0DaE6rE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

För övrigt om jag skulle tro på något så skulle det vara [http://www.venganza.org/] det flygande spagettimonstret

#blogg


This will not be quick, you will not enjoy this, and I am not your Queen!

Medlem
Gud's små försäljare

John Safran är kung, hela den serien var helt underbar
bästa är när han ska göra en action film som handlar om cyklande mormoner. ^^

Medlem

Usch så forcerad människa. Blev stressad av att lyssna på han. -_-

Hur som helst... jag tycker att det är mycket generöst att använda sin tid till att berätta om det mest fantastiska som har hänt en - utan att man själv tjänar något på det! (Nu pratar jag inte om Jehovas Vittnen som får "poäng" för att göra detta)

Man kanske skulle se det ur den synvinkeln istället? Jag menar... tänk knarkaren som blev befriad från drogerna när han blev frälst - han riktigt sprudlar av glädje och lycka och vill berätta för andra om hur fantastisk Jesus är. Jag kan då inte klandra han.

För övrigt tror 90% av Jordens befolkning på någon slags gud. Det är bara vi i Skandinavien (särskilt Sverige) som har satt oss på tvären. Vårt ego är för stort för att kunna tro på Någon som är större än oss själva. Vi har ju dessutom redan allt vi behöver - eller?

Inaktiv

jag vill varken ha nya mobil, extremt billig el eller jobbiga jehovas vid dörren/telefonen. Sen får man, i mina ögon, tro på vad man vill så länge man inte prackar på mig saker som jag inte vill bli påprackad.


This will not be quick, you will not enjoy this, and I am not your Queen!

1
Skriv svar