Can you dig it?

Medlem
Can you dig it?

Nej det är inte någon musikspel eller nåt sånt som jag ska skriva om nu utan det är ett fint spel ifrån Lucas Art som kom ut 1995 som heter The Dig som är skapat tillsammans med Steven Spielberg vilket ger det lite extra status.

Detta spel börjas med att en stor astroid är på väg mot jorden och NASA har satt igång ett projekt för att stoppa den Du (Commander Boston Low) och 4:a andra har blivit lyckligt lottade till att åka upp i rymden och förstöra astroiden med hjälp av 2st stora bomber. Med hjälp eller nånting sådant så har dom tagit med sig en arkeolog och en nyhetsreporter(?) fattar dock inte vad den sistnämnda hade där att göra men hon är en viktig del i spelet iaf.Efter en lyckad sprängning så kollar dom och ser efter vad som har hänt, det dom ser att den inte är helt spängd och väljer då att kika mer på den, det dom finner kommer att ta dom långt därifrån i en resa fylld av klurigheter o spänning.

Det jag gillar med detta är såklart att det är ett peka & klicka spel och grafiken är som vanligt jättebra för att vara på den tiden, Även filmerna håller en skön klass över det hela. Så tycker att om ni kan få tag på denna godbit gör det, ni kommer att älska spelet.

En bild kan säga mer än tusen ord.

#blogg

Skägg.
10 Chambers
Can you dig it?

Vi är nog alla eniga om #LucasArts tidigare äventyrsspel är fenomenala.


signatur
Medlem

Verkligen behövs lite nya äventyrspel och inte bara Indiana Jones som dom verkar gilla nu att leka med för det mesta. Peka & Klicka är något som är så bra så det inte är sant

1
Skriv svar