Virtua Fighter 5 - nya bilder

Robot
Medlem
Virtua Fighter 5 - nya bilder

Fult för att vara PS3. och den maskinen ska kosta 6000? pff

Flakmonkey

Fightingspel är iofs aldrig snygga på stillbilder, om de inte är arrangerade dvs, de ska ses i rörelse för att man ska se hur snygga de är... Animationerna gör enormt mycket

Inaktiv

Riktigt fula bilder, men håller med om animationer.

Medlem

Virtua Fighter har aldrig varit en spelserie som lockar folk med grafik, möjligtvis med undantag av det första som var banbrytande just för att det var i 3D.
Istället är spelets styrka att det är det tekniskaste fightingspelet som finns, med kontroll som kräver precision på sextiondelar av sekunder. Faktum är att det inget fightinglir som ens kommer i närheten av det speldjup som finns i spelserien, och i inget annat spel tränar folk upp sig till lika hög nivå.

Det finns många VF4-spelare som nedgraderar sig och väljer att spela med VF1-modeller just för att det är stilrent och att grafiken inte spelar nån roll.

Man skulle faktiskt lika gärna kunna klaga på grafiken i Tetris.

Flakmonkey

Även om grafiken inte är det viktigaste när man väl lirar spelet och har kommit in i det så är det viktigt för spelets försäljning... Jag menar hur många skulle köpa Quake 1 om det kom nu? Även om det har samma underbara gameplay så skulle väldigt få lägga ner pengar på det... Sen är ju det i sig trist, att många av oss gamers är så ytliga, men det är ett faktum :/

1
Skriv svar