Karaktärsflytt på WoW-servrar mot avgift

Medlem

Hur skulle det se ut om alla kunde flytta sina gubbar vart de vill gratis? Nää kamma er, dags att vakna tror jag.
Sedan kan ju priset diskuteras,
men lite ska det ju svida, annars kommer folk fuska å utnyttja detta till max.


signatur

Aeternitas vitae resonat tamquam imago

Medlem
Skrivet av Maloken:

OMFG hur fan kan dom ta betalt för att flytta en virtuell gubbe.. de kostar dom ju inte ett skit..

Dom ska utveckla verktyg för att kunna flytta karaktärerna mellan servrarna vilket lär kosta en del. Innan de börjar utveckla så ska det till en förundersökning för att se om det är något att ha och så ska det systemeras. Sen när utvecklingen är klar så ska det testas i några tusen olika scenarion för att så lite som möjligt ska kunna gå fel. Det är inte billigt att pyssla med så stora mängder data och kunder som Blizzard har även om det slutar med ett par knapptryckningar för dig.

Skrivet av Maloken:

Dom kommer nog tjäna fint på detta..

Visst, de kommer att tjäna pengar, annars skulle de inte ha byggt denna feature alls.

/ LordDaimos

Medlem
Skrivet av Maloken:

OMFG hur fan kan dom ta betalt för att flytta en virtuell gubbe.. de kostar dom ju inte ett skit.. Dom kommer nog tjäna fint på detta..
Om tanken var att få folk att verkligen tänka efter om de verkligen vill flytta så finns det ju mycket bättre alternativ.. Tex ingame-cash eller att de förlorar några levels eller något.. Iallfall något som inte Blizzard tjänar på! ;\
Ne jag blir bara mer och mer besviken på Blizzard...

det är om du vill flytta den till vilken server som helst fast du kan fortfarande flytta den gratis till blizzard valda server

tex

Blizzard: Burning blade -> trollbane = ingen avgift

Du: Burning blade -> Balnazzar = avgift


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem

Val väl ett jäkla gnäll på att Blizzard tjänar pengar, tror faktiskt inte det är helt utan besvär med att flytta karaktärer. Samt som andra skriver så skulle de bli för mycket flyttande om det var gratis.


signatur

Man mår bra av Apple produkter!

Inaktiv

Såg lite fram emot detta, men löjligt att inte låta folk flytta från PvE till PvP. Är det spelare själva som har fått Blizzard till detta får man verkligen inte hoppas. För i sådana fall har de nog fått fel respons/från fel spelare. Fegt att inte låta PvE lirare komma över och smaka på PvP

Man flyttar ju troligtvis sin char pga att man ångrat sig på något vis... tex ångrat sig för att man börjar förstå att PvP är roligt, eller för att man skulle vilja spela med några polare, eller andra anledningar..
Man flyttar ju inte sin char bara för att det är kul.

Annars tycker jag att det andra verkar ok. 25 dollar är en liten summa med tanke på att andra spel tar mer. Gissade på att det minst skulle kosta 50 dollar.

12
Skriv svar