Eurovision 2007 - skandal

Medlem
Eurovision 2007 - skandal

Sjukt det här att det är så få länder i väst som är med. :/ Fel låt vann. -_- Sverige borde inte ha vunnit, men det fanns så många andra bra låtar som förtjänade att vinna.

Eurovision 2007 blev en enda stor skandal. Det är uppenbart hur lågt festivalen har sjunkigt. Holland var det enda landet som inte gav en fullpoängare till en granne.

Det är dags för ett nytt röstningssystem som är rättvist och hederligt. Om inte något görs snart borde alla bojkotta festivalen.

Annars var det ovanligt många bra (dugliga) låtar i år. Mycket mystisk musik som känns igen från första bästa rollspel. Den där skrikande trumslagerskan var ju faktiskt bra. ^^ Väldigt annorlunda - men bra.

Vi får hoppas att dom har fixat röstningssystemet till nästa år.

#blogg

Inaktiv
Eurovision 2007 - skandal

Ovanligt många dugliga låtar??? Jag måste sett en helt annan Schlagefinal ...heh men röstningsystemet håller jag med om .De länder som seriöst satsar på tävlingen har ingen chans längre.


This will not be quick, you will not enjoy this, and I am not your Queen!

Avstängd

Håller med Morsan.

Medlem

Ovanligt många = ett par.

Medlem

Ni tror inte att det finns kulturella skillnader som gör att man föredrar musik som kommer från grannländer? D.v.s. att grannländerna har ett visst sound som man gillar ock känner igen.

Medlem

Nja... musiken är oftast väldigt mainstream.

Även om det skulle vara som du säger behöver röstningssystemet göras om.

1
Skriv svar