Dark Omen

Medlem
Dark Omen

Warhammer har försökt invadera oss från alla håll och kanter och detta är en trevlig invadering och inte som Pokémon, Digimon och bayeblade. Warhammer finns i alla olika sorter från Kortspel till Datorspel och det är på datorspel det har börjat dyka upp saker mer och mer, Men innan så fanns det få Warhammer datorspel, det som är mest kännt är väl Spacehulk och Dark Omen.

Dark Omen tar upp själva fantasy delen ur Warhammer den som jag alltid ha tyckt varit tråkigast men detta spel är långt ifrån tråkigt. Det var härligt och nyskapande då man fick köpa sina trupper välja vilken man ville och spela dom väl (förhoppnings vis) Det är som dåtiden Totalwar fast inte så invecklad, det var lätt att komma in i och körde man kampanjen först så hade man inga problem att lära sig vilka trupper som gör vad.

Det var alltid kul att placera ut sina trupper i början sedan så se hur bra det går för en, härliga kanoner som skjuter sönder halva trupper och hårda riddare som kunde ta imot det mesta. Detta är otroligt bra spel ifrån Games Workshop som roligt nog sponsrades då av Electronic Arts.

#blogg

Medlem
Dark Omen

Verkar intressant, måste testas :D!

Medlem

Gör så, otroligt kul roligast dock om man har en polare att köra imot på lan

1
Skriv svar