Monkey Island 1-4

Medlem
Monkey Island 1-4

Monkey island spelen är nog det bästa som har kommit ut från Lucasarts för skämten är snabba och karaktärerna är så underbara.

Det första spelet börjar med att man har anlänt till Mêlée island, en ö där piraterna är många och historierna lika så. Guybrush Threepwood är en pirat eller en pirat wanabee "I want to be a pirate" Det han inte vet att just på den ön han är på finns det legendariska Spökkaptenen LeChuck som ska ta och göra en kup mot guvernören Elaine Marley. Elaine blir kidnappad och Guybrush som den pirat han önskar vara sticker efter LeChuck för att rädda Elaine.

Finns en bra karaktär i detta spel och det är Stan, en otroligt livfull båtförsäljare

Monkey island 2

Guybrush har räddat Elaine och är nu ensam igen och letar äventyr och nu så är det en stor skatt som är med i detta spel The big Whoop som Guybrush ska hitta och få prestige. Men han går inte säker nu heller utan att Zombie versionen av LeChuck jagar Guybrush för att få hämnd.

[i]Finns 2st bra karaktärer i dett spel det är Meathook; en pirat med 2st piratkrokar och en talande tatuering på sitt bröst. och den andra är Stan som nu säljer kistor. [/i]

Monkey island 3

I början av detta spel så får vi se Guybrush sitta mitt i havet i en radiostyrd krockbil och skriver om vad som har hänt under sin tid som pirat. Han styrs till en ö som heter Plunder Island (en ö för pensionerade Pirater) och där är det stort slag mellan Demon Le'chuck och Elaine Marley. Då LeChuck råkar mer eller mindre att spränga upp sig själv. Guybrush hittar en stor diamant ring och ger den till Elaine. Men den tillhörde LeChuck och det var en besvärjelse över den som gör att Elaine blir till Guld. Hon blir stulen och nu är det en jakt att få tillbaka henne.

Finns 4 härliga karaktärer i detta spel
3st sjungande pirater och Stan som nu säljer livförsäkringar

Oh, höll på att glömma Murray! En demonisk skalle som är så underbar
så 5 karaktärer!

Monkey island 4
Detta är klart den sämsta i det hela, skämten, grafik, och historien är dålig.
Men iaf är det ett monkey island spel.
Elaine och Guybrush har gift sig och har kommit tillbaka till Mêlée island efter deras smekmånad. Så har Elaine blivit dödsförklarad och hennes hus och titel är nära på att gå kaput. Dom kollar upp vad som pågår och dom upptäcker att allting styrs av LeChuck.

Det bästa i detta spel är karaktären Marco Polo.

Guybrush Threepwood Mighty pirate!

#blogg

Medlem
Monkey Island 1-4

Inget spel slår Monkey Island i samma grupp!


Text does not represent Mozart's life.

1
Skriv svar