System shock 2

Medlem
System shock 2

Detta härliga spel är en riktig godbit. man kan säga att det är som Half-life i rymden; Zombies, aliens och vilda apor. OK, Half-life hadde inga apor iaf inte tills CS kom. Systemshock 2 så spelar du en soldat som går igenom först en massa träningspass där du själv får välja vad du vill bli bra på. Då hacking finns att välja så tar jag jämt det. "Hhh-aa-ckkke-r"

Sen så hamnar du på det ståtliga rymdskeppet Von Braun men under din skönhetssömn så har något gått snett. Nu så finns det massa zombies och vilda apor som springer löst i skeppet. Så du letar efter ett vapen och hittar.. En skiftnyckel! sen är det bara att gå loss på dom stackars aporna och dom så förlåt sägandes Zombies. (alltid haft svårt att vara arg på någon som säger förlåt mig)

och om inte det är nog, Skeppets superdator har vaknat till liv och hon är inte direkt något att leka med. Iaf inte om du står på fel sida. och om du gör det eller inte i spelet kommer jag ej att säga. Men ni som har spelat vet hur det är.

#blogg

Medlem
System shock 2

Ahh System shock 2 "citadel" ... mm! Mycket bra spel, ett av få spel jag verkligen sjunkigt helt ner i
Du har bra smak *tummen upp*


"Danger gleams like sunshine to a brave man's eyes" - Euripides

Skägg.
10 Chambers

Bara jag som avsintallerade när det första spöket dök upp, mitt hjärta klarar inte sånt.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Antikvitet

Jag är på Calles sida, jag grejade inte särskilt mycket i det där spelet. Det är dessutom jättekul för mig som heter "Shock" på irc varje gång någon diskuterar System Shock i fz-kanalen. Det kan pipa rätt frenetiskt ibland!


John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem

System Shock <3

Medlem

Kan hålla med om att det var rätt skrämmande men det var det som gav en viljan att ta sig igenom spelet

Inaktiv

Jag vill lira detta spelet... Gärna i coop, skulle aldrig våga solo ^^;

Men när jag installerat det fick jag en error "System Shock 2 har stött på problem och måste avslutas" eller liknande. Suck... >_<

Medlem
Skrivet av Isaz:

Jag vill lira detta spelet... Gärna i coop, skulle aldrig våga solo ^^;

Men när jag installerat det fick jag en error "System Shock 2 har stött på problem och måste avslutas" eller liknande. Suck... >_<

Vad jag har hört om detta är att det enbart fungerar med en Windows98 installation och inte enbart med att anpassa programmet med 98. Kan nog finnas en fix ute på nätet men har ej sett någon sådan alls.

Medlem

Funkar fint i XP för mig, har dock inte testat på Vista än.

Medlem

Tänkte bara säga att Ja det finns fix ute:D och windows har själva fixat detta xp problem! för sist skulle jag lägga upp en liten "guide" om hur du fick i gång det men när jag skulle starta spelet utan fix/patch så stog det nått i stil med " detta spel har ett känt "kompabilitets"(stavning) problem...bla..bla.. ooch det har fixats" så bara att uppdatera windows och tuta ochj köra;)


ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

1
Skriv svar