Äntligen bloggbart

Antikvitet
Äntligen bloggbart

Det har blivit många sena kvällar och nätter för den programmerande chefredaktören. Ivern att visa upp och stoltsera med resultatet har inte låtit sig glömmas och det är med både lättnad och glädje som vi nu känner att vi kan öppna portarna till vårt senaste påhitt. Bloggar.

Bloggväsendet är förstås inte något nytt, vi är knappast först på banan. Men bloggarna har enligt många framtiden för sig och blir ett allt viktigare medium. Bloggen är din chans som läsare att föra fram din egen åsikt och vinkling av det vi rapporterar om, på precis det sätt du vill.

Men varför blogga på FZ egentligen? Jo, därför att:
1) Det är enkelt. Du är igång med din egen blogg på någon minut. Du behöver inte konfigurera, installera eller modifiera (om du inte vill).
2) Det är snyggt redan från starten. Vi har i skrivande stund fem stycken standardteman som du kan välja mellan (skapade av vår duktiga grafiker @Novum) och vill du ha ett annat utseende på din blogg kan du skapa ditt eget. Din blogg är din blogg och ska se ut som du vill ha den.
3) Du syns. Om du länkar till en av våra nyheter i ditt blogginlägg så kommer det visas på nyhetens sida. På så sätt kan du få fokus på ditt inlägg när du diskuterar något som vi har skrivit.
4) Din blogg har inga annonser.
5) Vi har ansträngt oss för att få med så många funktioner som möjligt från populära bloggalternativ. Du kan lägga till länkar, kategorier och du får rss-strömmar. När du skrivit ett inlägg pingar vi bloggsökmotorer som nyligen.se och Twingly åt dig, så fler hittar till din blogg.

Nu är ordet till slut fritt. Om du använder din blogg till att skriva egna recensioner eller för att kritisera våra är helt upp till dig. Medlemsreglerna gäller förstås fortfarande.

Lycka till!

Länkad till:
[n=19412]

#blogg


John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Äntligen bloggbart

Eller så bloggar man på wordpress.com

1
Skriv svar