Thompson pwned!

Medlem
Thompson pwned!

Som ni kanske redan har märkt vi det är här laget har jag ett ganska stort intresse i hur spel framställs i media, i synnerhet när spel framställs i dålig dager. Någon som är ypperligt bra på detta är ju vår älskade Jack Thompson, en pajas som får alldeles för mycket uppmärksamhet av såna som jag Någon måste ju ställa sig upp och försöka göra något åt häxjakten på spel...

Nu i veckan vill jag dock säga att Thompson har blivit ägd på flera sätt, bortsett från att han gjorde bort sig redan genom att påstå att dödsskjutningen på Virginia Tech var på grund av spel och ljög rätt av i TV, vilket flera håller med om. Faktum är att det är så många människor som spelar spel, så det skulle vara konstigt om inte fler begick våldshandlingar då. Och faktum är också att USA har upplevt skolmassakrar så tidigt som 1966 då tv- och datorspel faktiskt inte ens hade uppfunnits, i synnerhet inte Doom, Counter-Strike och GTA.

1. Thompson ingår förlikning med Take2 som drar tillbaka sin stämning. Utan att gå in i detaljer har det här en mycket stor betydelse. Historiskt sett skulle Thompson aldrig backa från en sån situation, där han dessutom har stämt tillbaka. Det här är ett tydligt tecken på att han kände att han absolut inte kunde vinna och indirekt, hör och häpna, medge att han har fel! Kom också ihåg att Thompson är starkt troende och har många gånger haft kristna förtecken i sina utspel. Att ingå förlikning med Take2 är som att deala med djävulen för honom.

2. Thompson blir bokstavligen ägd av MSNBC i direktsänd TV, där han misslyckas fullständigt med att föra fram sina argument.

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uyv1uZHHXlM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uyv1uZHHXlM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

3. Thompson blir ägd igen av MSNBC faktiskt, denna gång genom en mer ingående analys av hans handlande.

Citat:

The shooting on the Virginia Tech campus was only hours old, police hadn't even identified the gunman, and yet already the perpetrator had been fingered and was in the midst of being skewered in the media.

Video games. They were to blame for the dozens dead and wounded. They were behind the bloodiest massacre in U.S. history.

Or so Jack Thompson told Fox News and, in the days that followed, would continue to tell anyone who'd listen.

4. Egentligen inte relaterat till Thompson, men BBFC (censuren i Storbritannien) har precis kommit fram till att spel faktiskt är mindre farliga än film. Så till vida att de ska se över åldersgränserna och antyder att de ska bli bättre.

Hurra!

#blogg


Patrick
Producer@DICE

Medlem
Thompson pwned!

Underbart :). Dags att någon kritiserar Jack Thomson.

Skägg.
10 Chambers

Jag undrar om det utbredda spelandet har förminskat spelrummet för sådana människor. Jamenar, till och med en reporter på en tv-kanal kanske grindar i #World of Warcraft på nätterna.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Ja, som sagt, passivt TV-tittande utlöser mer aggressioner än aktivt spelande.


Att spela elektroniska spel är inte en mänsklig rättighet.

Skägg.
10 Chambers

Äh, du har alltid det egna valet och ansvar för dina handlingar. Inte ens en helkväll med "reality-TV" är en ursäkt.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Jepp, gött att han får ta del av 'bevis' som FBI och Secret Service hittat..

Låter lite skruvat va?


"I don't rock and roll, I BURN!"

Medlem

Mental masturbation!? Var får han allt ifrån?

1
Skriv svar