James Bond: Blood Stone visar upp sig

Robot
inK
Medlem
James Bond: Blood Stone visar upp sig

Finns James Bond i titeln så är det ett givet köp. Blev dock possitivt överaskad av vad som visades här. Gick ju under utvecklingsnamnet James Bond Racing så jag hade väntat mig ett B-spel med biltävlingar i James Bond-stil.


Every trophy counts...

I know, trevligt.


FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego
SOCIALA MEDIER: www.instagram.com/i.e.g.o.c.e.n.t.r.i.c

Medlem

Såg verkligen detaljlöst ut på grafiken


[GIGABYTE Z390 Master | i7 9700K @ 5GHz | 16Gb DDR4 | GIGABYTE RTX 2080 Ti Xtreme Waterforce WB | Lian Li O11 Dynamic | Vattenkylning]

A.G
Medlem

Var det Sam Ficher jag såg

Medlem

Vad hände med gentlemannen Bond?

Det här såg bara ut som "en i mängden-shooter" ...

Medlem

@Jozo

Jag håller med. Enligt mig är och var Pierce Brosnan den sista gentlemannen som spelat James Bond. De borde uppfunnit en ny serie där Craig spelade legoknekt, de senaste Bondfilmerna han har medverkat i har ändå ingen Bond-känsla. Bond för mig är jakten på en löjlig ärkeskurk som hotar att ta över världen eller är allmänt "livsfarlig", klassiskt snygga kvinnor, lyx, fläkt och flärd, samt en drös med coola gadgets och att Q återuppstår och är med igen. Även Bond ska tillbaka till sitt rätta jag. Då är jag nöjd.

Medlem

Jag är i den årgången att den enda Bonden är Roger Moore.
fast för min far är det Sean som är det.

Medlem

nää nya bond är ju bara skit.. sant tycker också att bond dog efter att pierce ersattes med den här idioten :)... alla andra har varit bra utom just den här senaste jönsen


Godspeed

Medlem

Casino Royale är ju med och slåss i toppen av Bond-filmerna om ni frågar mig. Quantum of Solace är ju dock rena skämtet.


"There are many aspects of human existence that I will never understand..."

Medlem
Skrivet av A.G:

Var det Sam Ficher jag såg

Naa .. Fisher hade ägt ut Bond så hårt så att de hade kunnat ersätta honom med M utan att märka någon skillnad.

[quote=über_alles]@Jozo

Jag h

Inaktiv

Bond spelen har tappat sedan nintendo 64 tiden!
Just nu en genomför ett av världens ledande IT-säkerhetsföretag Sophos en global kampanj för att utse världens mest oövervinneliga person. Kampanjen utgår från sajten http://mostinvincible.com , som kommer samla de mest vågade filmerna från YouTube, videor som besökarna postar då de tio som fått flest röster vinner var sina iPads!

1
Skriv svar