Inlägg av anon1001

Inlägg som anon1001 har skrivit i forumet

Det här måste testat, så många olika åsikter. Totalbiscuit gillar det, och han brukar ha rätt, å andra sidan lackar RPS ut ganska så bra:
http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/27/watch-dogs-pc-revi...

"Then I remembered. Those things aren’t a game. The game is sloppy controls which cause you to constantly do the wrong thing accidentally with disastrous consequences; is inconsistently interactive world design; is a cover system whereby you get stuck on scenery or it guesses incorrectly where you want to move. The game is insta-fail stealth missions, wave-defense missions, escort missions, missions where what the characters say and what the objective is don’t match up. The game is five crashes to desktop, including two which required me to reboot my machine before it would reload. The game is restrictive objectives which don’t make use of the possibilities provided by the open city or the hacking mechanics, and checkpoint positions that force you to re-watch short cutscenes or re-perform rote actions after every death.
Fuck underscore that. When the world is full of pickled onion Monster Munch, don’t settle for less
."

Dajm!

Var ett tag sedan jag läste så mycket rage i en enda recension...värt att läsa hela för er som är i köpatagen.

Skrivet av knork711:

Min poäng med inlägget var att USA gärna skapar en bild av Hitler som världshistoriens största och ondaste massmördare (fast han inte ens är i närheten av att vara det) - enbart därför att en sådan bild gynnar USA själva eftersom det var de som besegrade Hitler. Denna bild har de i det närmaste marknadsfört över hela västvärlden sedan andra världskriget. "Glöm aldrig"... "vad vi gjorde".

USA försåg Sovjetunionen med stora mängder krigsmaterial under denna tid, vapen som inte bara användes mot tyskar utan även mot den egna befolkningen. Däremot var de redan då otroligt misstänksamma mot varandra pga att deras ideologier var som natt och dag. Denna misstänksamhet lever kvar än idag, trots att kalla kriget sedan länge är slut. USA och Ryssland har aldrig varit särskilt goda vänner, men de har ofta samarbetat.

Tack för att du förtydligade din poäng. Jag tolkade det bara som att du bagatelliserade WW2, nazismen och alla offer för att det finns dom som är värre. Nazisterna var ju otroligt grymma, det hoppas jag ändå att du är med på, oavsett vad andra har gjort, yes?

Skrivet av knork711:

all text ovan.

Så svenska ungdomar är inte i bråk, tror du verkligen att det har med hud..ursäkta "kultur" att göra?

Kriminella i Sverige tar väl lagen i egna händer, oavsett kultur? Lite det som det innebär att vara kriminell,
att man lever utanför lagar och regler. Det sitter vita människor i fängelse också....vi har ju organiserade
brottslingar här också, även före invandringen, glöm inte bort det.

Snacket om islamiseringen igen, var och när händer detta i Sverige? En myt. Givetvis finns det religösa extremister i Sverige men var är deras parti förresten? Var är makten och övertagandet?
Var är islamiseringen? Halalkött i skolan? Nja..

Glöm inte bort bibeln om du ändå ska snacka om tolkningar av någon helig skrift, det finns det kristna som gör också. Hur många krig har det lett till? Har inte med religionen som sådan att göra. Varken du eller jag blir någon form av helig krigare för att vi läser en bok, eller hur?

Du behöver inte ta dig till varken kristna eller muslimska traditioner, så gör det inte. Vem tvingar dig?

Är du orolig över det så tänk på alla de människor med kristna föräldrar i sverige, dom föds in i kyrkan och får sen vänta tills dom är 18 innan eventuellt utträde, är det ok tycker du? Frihet att välja själv vore det bästa, oavsett vilken gud man nu gillar. Det har inte med religionen i sig att göra, och sätta alla muslimer i ett fack är ju bara jättekonstigt.

Media är mestadels emot SD, ja det har du rätt i. Har du funderat över varför? Här:
http://www.fz.se/bloggar/iegocentric/20140524/mentalsjukhuset... och scrolla ner till Kaleids långa inlägg (halvägs ner ungefär) med citat och annat mys från SD. Slutar partiet med detta lär mediabevakningen också minska.

Som vanligt, glöm inte bort de sidor du besöker, att dom också är partiska och har en agenda.
Självklart tas en annan ton mot ett parti där man riskerar, och även blir, mordhotad när man visar öppen kritik. Dessutom har partiet bakgrund inom högerextremismen. Återigen, är det svårt att förstå kritiken eller vad är problemet? Läs Kaleids inlägg som jag länkar till, inget annat parti skulle heller klara sig utan massiv kritik med sådana dumheter. Det är ju bara ett väldigt litet axplock också, det finns tonvis med mer exempel, tråkigt nog.

Nog om det, fattar du inte problemet trots alla uttalanden och händelser de senaste åren så kommer du nog aldrig att förstå.

Att så många ändå röstar på SD, trots allt, är för mig helt ofattbart, fattas bara ett samarbete med Front national, men det gör väl inte att någon ändrar sig innan riksdagsvalet ändå. Varför skulle man?

Skrivet av knork711:

Jag glömmer inte att vinnaren skriver historien, att Stalin dödade betydligt fler människor än Hitler eller att Japans sätt att behandla kineser och koreaner under andra världskriget-tiden var långt mycket brutalare än vad Hitler gjorde med judarna.

Jag glömmer heller inte att USA alltid varit duktiga på att framhäva sig själva som hjältar, trots att man stod på samma sida som Stalin efter att tyskarna invaderade Sovjetunionen. Vidare glömmer jag inte att Hollywood gjort oberäkneliga filmer om andra världskriget, Pearl Harbour och andra händelser där de själva framställs i bästa möjliga ljus, medan filmer om atombomberna över Japan inte hör till vanligheterna. Jag har dessutom färskt minne av att USA än idag åker runt i världen som en självutnämnd polis för att se till att alla rustar ned sina kärnvapen - trots att USA är det enda land som faktiskt använt dem mot en befolkning.

Om vi ska påminna människor om vad hat mot olika folkgrupper kan göra borde vi vara lika duktiga på att påminna om vad imperialism och jakt på naturtillgångar i andra länder kan ställa till med.

Ingen som har glömt det du nämner? Och givetvis ska vi påminnas om detta också.
Givetvis är diskussionen om nazismen mer aktiv i Europa då det hände just i Europa, där du och jag bor.
Precis som att folkmorden i Rwanda inte diskuteras lika mycket betyder inte att det glöms bort eller accepteras på något sätt av oss européer. Vi människor tenderar att bry oss mer om det som ligger oss geografiskt nära.

Det ena folkmordet rättfärdigar inte det andra, oavsett brutalitet. Det är ingen tävling i grymhet, eller?

Eller menar du att Hitler och nazismen inte var så farlig eftersom det finns andra som har gjort det värre? Du insinuerar något med din text men är inte så tydlig, har du lust att förtydliga? "Vinnaren skriver historien" antyder, i mina ögon/min tolkning av din text att du bagatelliserar andra världskriget och/eller nazismen, eftersom Stalin & Co mördade fler, har jag rätt eller fel i min tolkning? Jag antar att jag tolkar dig fel.

Vad menar du med att USA och Stalin stod på samma sida? När? När muren byggdes eller? Eller för att båda slogs mot nazisterna? Dom var inte bff för det...om du missade hela kalla kriget o det efteråt..med konstant kärnvapenhot?

USA är verkligen inte heller utan kritik, om man hänger med i massmedia lite, både innanför och utanför landet.

Bra att du för övrigt tar upp annat elände, det får aldrig glömmas bort! Jag bara undrar varför du gör det när vi diskuterar EU-valet, låter lite som "men dom där borta då. dom är också dumma"?

Dom flesta av oss vill varken ha några fanboys från varken Hitler eller Stalin vid makten.

Skrivet av Johlor:
Skrivet av Aresz:

Bra blogginlägg!

Skrivet av bleak:

Världen är ju så upplyst nu dock så jag tror inte att gyllene gryning kan komma att mobilisera alltför starkt innan EU/USA rycker in. Men självklart är det hemskt med ett nasistiskt parti.

Här håller jag med dig, jag hoppas också att vi är upplysta nog.

Tänkte man inte likadant under 30-40 talet? Dom som var "upplysta" då jämförde sig med folk från 1800-talet eller första världskriget? Aldrig mer..

Jag vill tro att det är sanningen att vi är upplysta. Men jag tror inte vi kan lita på att vi är det. Det är en fara med att bli bekväm och bara säga att "det händer inte igen". Kanske är jag pessimitisk....

Men jag hoppas och vill tro att detta skakar om oss så mycket att partier som Gyllene gryning aldrig får något större inflytande.

Ja det är svårt att veta, men jag har också en pessimistisk syn på världen. Många säger att det aldrig kommer att hända igen, men då undrar jag när vändningen kommer? Nu? Det börjar bli bråttom. Antirasiströrelser i all ära, hjälper det om nazismen ändå ökar?

Får hoppas att alla dessa partier inte vill samarbeta i parlamentet, det finns ju redan nu motsättningar, UKIP och Danske folkeparti vill ju exempelvis inte ha med Front National att göra, jag hoppas att det fortsätter så. Och att de rena nazistpartierna som gryningen inte kan samarbeta med några alls.

Återigen besviken på valdeltagandet, det måste gå upp rejält inför nästa parlamentsval, det om något kan ju förändra inflytandet.

Bra blogginlägg!

Skrivet av bleak:

Världen är ju så upplyst nu dock så jag tror inte att gyllene gryning kan komma att mobilisera alltför starkt innan EU/USA rycker in. Men självklart är det hemskt med ett nasistiskt parti.

Här håller jag med dig, jag hoppas också att vi är upplysta nog.

Tänkte man inte likadant under 30-40 talet? Dom som var "upplysta" då jämförde sig med folk från 1800-talet eller första världskriget? Aldrig mer..

Skrivet av Cane:
Skrivet av Aresz:
Skrivet av Cane:
Skrivet av Aresz:
Skrivet av rickuz:

Vilken glädjande kväll!

Först får SD 9.8% av rösterna och två mandat till EU. Detta trots att SD normalt är svaga i "EU-sammanhang" eftersom att de flesta av oss avskyr EU. Tack vare det här resultatet så känns 15 - 17% i riksdagsvalet inte helt omöjligt. Så jäkla gött!

Och som grädde på moset klickar man in på FZ och får se att SD är det absolut största partiet här. Tack för den bonusen, nu kan jag sova extra gött! (Till skillnad från alla som gråter sig till sömns i kväll och får mardrömmar om ultranazister, dödsrasister, Hitler och Voldemort).

Ditt SD, där kritiker till partiet mordhotas är inget att fira fattar du väl? Mer järnrör eller kanske lite mer nazistinspirerat valpropaganda om tiggare? Fler Brevikhyllningar kanske? Mer uttalanden om att andra medmänniskor är "parasiter"osv? Kan fan inte gå en enda månad utan mer avslöjande från ert låtsasparti.

Tro fan att vi är rädda och oroliga, vi som tagit lärdom av historien och vet hur fel det kan gå, o lägg ner dina jävla smijleys, det här är allvar:

Valresultat högerextrema partier
http://www.dn.se/nyheter/sverige/chock-efter-hogerextrema-par...

Sverige Sverigedemokraterna (SD) 9,7 procent
Danmark Dansk Folkeparti 26 procent (störst)
Finland Sannfinländarna PS 12,9
Storbritannien Ukip 27 procent (preliminära siffror).
Tyskland Nationaldemokraterna (NPD) 1,0 procent
Frankrike Front national 25,4 procent (störst)
Grekland Gyllene gryning 9,3
Italien Lega nord 6,0 procent
Nederländerna PVV 12,9 procent
Ungern Jobbik 14,6
Österrike FPÖ 19,5 procent

När börjar våldet denna gång? Demokratin håller på att bli utröstad på demokratisk väg...fyfan.

Du är verkligen en patetiskt liten individ om du på riktigt känner dig rädd över dessa resultat. Härligt iaf att se dina tårar rinna :D:):)

På vilket sätt är dessa partier inget att vara rädd för? Klarar du av att svara utan förolämpningar och liknande eller blir det för komplicerat? Här har vi ju rena nazistpartier dessutom, förutom de vanliga "inte rasist men".

Sist jag kollade på Europol och SÄPO så är högerextremistern långt ifrån något att vara rädd för. Varför är DU så rädd för dessa partier? Men du kanske istället lyssnar på AB och Mona Sahlin som legitima källor när det kommer till hot

Användaren Naraccas förklarar det perfekt exakt vad jag är rädd för. Haha nej jag läser inte Aftonbladet, kom du på det själv, är det är ditt motargument? Jag ser hoten och haten från dessa partier, oavsett om jag läser DN eller kolla sociala flöden från just dessa politiker.

Du ser inte hotet från människor som målar ut hela grupper som ett "problem", är det för att du håller med?
Jag är knappast ensam om att vara rädd och orolig, eller hur? Men jag förstår vilka politiska åsikter du hyser, och det är tragiskt. Men du måste ju fatta varför människor blir rädda för nazister, det kan väl inte vara så omöjligt att begripa?

Skrivet av Lepr:

Tråkigt med PP, som jonis säger har dom ett sunt tänk i integritetsfrågor. Dock skulle jag tro att att namnbyte vore på sin plats för att kunna tas seriöst hos en större del av befolkningen. "Pirat" klingar lite som "Kalle Anka" hos många kan jag tänka mig.

Angående SD tycker jag det är tråkigt då jag inte alls håller med deras agenda. Sen tycker jag det är väldigt märkligt att småorter har ett generellt högre antal som röstar SD procentuellt kontra större städer.
Jag menar, där jag kommer ifrån har tydligen nästan 18% röstat på SD, men det finns inte en invandrare på mils avstånd

Håller med dig här, piratparties politik behövs, men dom kan lägga ner sitt gratistänk om det nu fortfarande finns kvar? Ett namnbyte vore kanske på sin plats, det är inte 2010 längre. Torrents ersätts alltmer av streaming, vem orkar tanka piratgrejer numera? Och ut med Copyswede förresten.

Skrivet av Athaleos:

Nazisterna gick framåt i alla länder, mycket tråkigt att världen går mot en kallare plats. Bruna vindar blåser, men det ska vi vända tillsammans!

Ja vi måste ju stoppa det här. Nu kommer testet om EU faktiskt kan stoppa nya krig/etniska rensningar inom Europa. Vänder inte vinden innan nästa val är troligen katastrofen ett faktum. Får hoppas att vi är många nog att sätta stopp för det här vansinnet, men det krävs ju en idiot för att förstöra för miljoner människor.

Fallout 3, va i *** och *** tänkte dom med? Inte så mycket för tidigt kanske, det bestämmer jag ju lite på egen hand, och en 80+timmar är väl ok, men just hur det slutade och att det var så enkelt.
För tidigt med tanke på hur det byggdes upp och sen bom bang slut, som att avsluta Shawshank mitt i filmen med "jaha nej men du vi släpper dig nu ha det gött hej"

Skrivet av bleak:

Vi kan ju ta och se på hur utanförskapet ser ut i Sverige. Ekonomen Tino Sanandaji har tittat till hur det ser ut nu.

1990 hade Sverige tre så kallade utanförskapsområden. Tolv år senare hade dessa blivit 128, och idag konstaterar ekonomen Tino Sanandaji att dessa vuxit till 186 stycken.

2004 gav Folkpartiet ut den uppmärksammade rapporten Utanförskapets karta, vilken grundade sig på SCB:s geografiska mått för att dela in landet i ungefär 5 000 bostadsområden och undersökte hur många av dessa som var drabbade av djupa sociala problem.

Kriterierna för att ett område skulle klassas som utanförskapsområde, var att färre än 60 procent av invånarna i arbetsför ålder förvärvsarbetade plus att färre än 70 procent gått ut grundskolan med fullständiga betyg alternativt att förre än 70 procent röstade i senaste kommunalvalet.

Rapporten visade på en dramatisk ökning. Från tre stycken 1990 till 128 stycken 2002. Rapporten uppdaterades flertalet gånger av Folkpartiet, och den sista uppdateringen visade att antalet utanförskapsområden 2006 ökat till 156 stycken. Sedan dess har ingen ytterligare uppdatering skett, varför nu Tino Sanandaji gett sig i kast med att göra just det.

Med hjälp av data från SCB, och samma metod som Folkpartiet använde, har Sanandaji sammanställt siffrorna på uppdrag av tankesmedjan Den nya välfärden. Mellan 2006 och 2012 ökade antalet utanförskapsområden med 30 stycken – till totalt 186.

http://www.tino.us/2014/05/uppdatering-av-utanforskapets-kart...

http://www.dnv.se/wp-content/uploads/2014/05/Utanf%C3%B6rskap...

Kan vi inte anta att utanförskap i de områdena som finns att se på kartan kan mynna ut i brottslighet ? Vi gillar olika,, Bara vi inte behöver bo där.

Vi har problem med utanförskap i Sverige, är det någon som ifrågasätter det med relativt hög arbetslöshet, SD på runt 10% och en ganska stor invandring samt en integration som inte fungerar som önskat? Det här vet alla redan, problemet är hur ett visst parti agerar, det är vad som gör folk i allmänhet upprörda. Ska försöka förklara problemet, det är när fientligheten visas, när fördomarna kommer fram och ska skapa politik. Hat hot, våld och extremism som följer med, eller hur? Oavsett vilken sida man står på, så känner man antingen att SD orsakar hat och hot, eller utsätt för det. Det, förenklat såklart, är problemet med SD, oavsett vad du personligen anser om ditt parti eller vad du egentligen tycker om invandrare. Att integrationen inte fungerar som önskat och att vi har utanförskap, både när det gäller "nysvenskar" och "gammelsvenskar" ja det är nog alla med på. Att då måla ut en grupp som syndabockar, exempelvis romer, judar eller muslimer, "dom där MENA länderna det har jag nog sett på TV", ja det är fel och gör folk upprörda.

Skrivet av bleak:
Skrivet av Aresz:

Otroligt tragiskt val får väl sammanfatta mina åsikter. Har alltid varit cynisk och tyckt att vi människor aldrig lär oss, och detta bevisar väl det mer än någonsin. EU ändå, vi var ju bättre, vi hade ju lärt oss. Idiotiskt.

Hade trots det ändå hoppet om något annat, men brunskjortorna är tillbaks. Det här går åt helvete. Fortsätter utvecklingen åt samma håll till nästa parlamentsval är det nog dags att försöka flytta ifrån EU.

Vi får se vad som händer, en av grundtankarna med EU-samarbetet är att just förhindra att Europa brinner under en våg av hat. Än så länge fungerar det inte.

Lite glädje finns ändå, att V, MP, S (nåja +-0) och FI gick framåt är bara till att gratulera. Grymt imponerad. Men med 50% valdeltagande undrar jag hur många det finns i Sverige som inte har någon koll alls på vad som händer? Eller ska vi vara "neutrala" även denna gång?

http://www.svt.se/nyheter/prognos-extremhogern-storst-i-frank...

Väntar mig de vanliga kommentarerna om "vänstermedia, afa, pk, sanningen, inte rasist men" osv hurr durr. Grattis, ert hat går starkt framåt.

Jag undrar vad du tycker om min beskrivning av invandringspolitiken från ett mycket nära perspektiv? Det finns problem som vi måste kunna prata om och ta tag i utan att bli kallade rasister eller nasister. Det är för mig så märkligt att vi i Sverige som är en demokrati inte kan prata öppet om vissa saker. Jag skulle aldrig skriva på min FB att jag röstar på SD då jag vet hur föraktad jag hade blivit av massvis med gamla skolkamrater, ytligt bekanta osv, och bara det är ju sjukt i sig..

Då har jag nu bara pratat om ekonomiska aspekter men det finns också frågor om våld, våldtäkter och brott. Gängvåld förekommer nu i min gamla kommun mellan olika kulturella och religiösa grupper invandrare. Det döljs av media men har vänner inom polisen som har sagt vad det handlar om.

Jag tycker att du har en upplevelse som du tolkar till att vara något som inte kan vara annorlunda?
Lite som att jag har haft invandrargrannar som har varit hur snälla som helst, för att sen ta min upplevelse där och säga att "alla invandrare är suveräna", stämmer inte heller såklart.

Men var då invandringskritisk istället, SD visar ju gång på gång att dom är annat också, det är vad jag har problem med, inte att man inte får kritisera invandringen. Du kan ju själv alla uttalanden och felsteg som SD har gjort de senaste åren, det är inte "russin ur kakan" utan alldeles för mycket för att vara några enkla snedsteg. Partiet är inte som andra, hade man stannat vid att vara invandringskritisk så fine. Istället snackar man om islamisering, hot mot vår kultur, "det är mitt land inte ditt", hyllar front national osv..exemplen på annat bortom att vara invandringskritiska finns ju i överflöd. Lägg av att hetsa mot massmedia som att det finns en konspiration, sluta hota oliktänkande (oavsett vad andra gör), sluta hetsa mot tiggare (dom mest utsatta), sluta kalla de andra demokratisk valda partierna för "sjuklövern" osv osv osv. Fan, du kan ju exemplen lika bra som jag.

Lägg av med all skit och håller er till att vara invandringskritiska istället, lägg ner er gamla högerextremism och rasism som fortfarande lyser igenom var och varannan vecka (80st!! uteslutna än så länge va?), först då kan vi få ett bättre debattklimat.

Skrivet av Cane:
Skrivet av Aresz:
Skrivet av rickuz:

Vilken glädjande kväll!

Först får SD 9.8% av rösterna och två mandat till EU. Detta trots att SD normalt är svaga i "EU-sammanhang" eftersom att de flesta av oss avskyr EU. Tack vare det här resultatet så känns 15 - 17% i riksdagsvalet inte helt omöjligt. Så jäkla gött!

Och som grädde på moset klickar man in på FZ och får se att SD är det absolut största partiet här. Tack för den bonusen, nu kan jag sova extra gött! (Till skillnad från alla som gråter sig till sömns i kväll och får mardrömmar om ultranazister, dödsrasister, Hitler och Voldemort).

Ditt SD, där kritiker till partiet mordhotas är inget att fira fattar du väl? Mer järnrör eller kanske lite mer nazistinspirerat valpropaganda om tiggare? Fler Brevikhyllningar kanske? Mer uttalanden om att andra medmänniskor är "parasiter"osv? Kan fan inte gå en enda månad utan mer avslöjande från ert låtsasparti.

Tro fan att vi är rädda och oroliga, vi som tagit lärdom av historien och vet hur fel det kan gå, o lägg ner dina jävla smijleys, det här är allvar:

Valresultat högerextrema partier
http://www.dn.se/nyheter/sverige/chock-efter-hogerextrema-par...

Sverige Sverigedemokraterna (SD) 9,7 procent
Danmark Dansk Folkeparti 26 procent (störst)
Finland Sannfinländarna PS 12,9
Storbritannien Ukip 27 procent (preliminära siffror).
Tyskland Nationaldemokraterna (NPD) 1,0 procent
Frankrike Front national 25,4 procent (störst)
Grekland Gyllene gryning 9,3
Italien Lega nord 6,0 procent
Nederländerna PVV 12,9 procent
Ungern Jobbik 14,6
Österrike FPÖ 19,5 procent

När börjar våldet denna gång? Demokratin håller på att bli utröstad på demokratisk väg...fyfan.

Du är verkligen en patetiskt liten individ om du på riktigt känner dig rädd över dessa resultat. Härligt iaf att se dina tårar rinna :D:):)

På vilket sätt är dessa partier inget att vara rädd för? Klarar du av att svara utan förolämpningar och liknande eller blir det för komplicerat? Här har vi ju rena nazistpartier dessutom, förutom de vanliga "inte rasist men".

Skrivet av Cane:
Skrivet av Aresz:
Skrivet av Cane:
Skrivet av marcus8958:

Att så många röstar på högern som SD är för att folk letar syndabockar i misären. Bara se till historiskt när Hitler reste till makten och han la skulden på judarna. Nu gör vi samma med invandrare och därför högern går så bra.

Inte ens i närheten av samma situation men gör gärna fler liknelser som får dig att framstå som en idiot

Hur skiljer sig situationen? Du som är smart?

Varför jublade SD folket åt att Front nationals framgångar?
Fan att ni inte kan förstå allvaret.

Skiljer sig ganska markant. Judarna var aldrig grovt överrepresenterade i fängelser, de kom inte heller i stora driver och fick privilegier andra icke judiska tyskar hade. De påtvingade heller inte sin religion på icke judar och försökte påverka samhället till att bli mer judiskt.

I fallet med judarna och nazityskland kan man utan tvekan säga att judarna var helt oskyldiga syndabockar men att påstå att det samma gäller dagens MENA invandring är att bortse från fakta

Smart, men det låter i mina öron precis likadant, fanns också en massa förd..ursäkta "fakta" om judarna också. Nu precis som då, bara andra syndabockar, fattar du? Förra gången hade extremhögern fel, men denna gången har dom rätt? En liten miss förra gången bara? Troligen går vi en liknande framtid till mötes också, om åsikter likt dina får fortsatt stöd. Men lugnt, vi säger "aldrig igen" en gång till så blir det nog bra.

Skrivet av conthox:
Skrivet av Aresz:

Ditt SD, där kritiker till partiet mordhotas är inget att fira fattar du väl? Mer järnrör eller kanske lite mer nazistinspirerat valpropaganda om tiggare? Fler Brevikhyllningar kanske? Mer uttalanden om att andra medmänniskor är "parasiter"osv? Kan fan inte gå en enda månad utan mer avslöjande från ert låtsasparti..

Jag försvarar inte dom som hotar SDs kritiker, för våld och hot är alltid fel, men kasta inte sten i glashus nu. Många SDare runt om i landet har fått bilarna vandaliserade, brinnande saker nedkastade i brevinkastet, fått hot(brev) med mera. Så innan ni målar upp SD som värsta nassarna som bara står för våld och ett hot mot demokratin, så kan ni väl fundera lite på vad vänstern gör.

För att inte tala om RF och AFA som till och med springer efter folk som helt fredligt demonstrerar och sedan försöker ta sig från platsen utan våld och hugger dom med kniv i ryggen. Eller misshandlar gästarbetare bara för att dom "trodde dom var nasister" trots att dom inte alls hade med saken att göra.

Nej du, tagga ned lite. Om man nu ogillar SD så skall man väl inte göra som dom, för då är man inte bättre.

Var i mitt inlägg läser du att jag sympatiserar med RF och AFA? För miljonte gången, bara för att man inte sympatiserar med SD betyder inte att man tillhör extremvänstern. För alla som inte röstar SD utan röstar på "sjuklövern" förstår inte "sanningen" och är extremvänstern, miljöpartister såsom moderater...

Både extremvänstern och extremhögern är ett hot mot demokratin.
Våld och hot är alltid fel, är du klar över min ståndpunkt? Shit, får ha den som signatur snart.

Skrivet av rickuz:

Vilken glädjande kväll!

Först får SD 9.8% av rösterna och två mandat till EU. Detta trots att SD normalt är svaga i "EU-sammanhang" eftersom att de flesta av oss avskyr EU. Tack vare det här resultatet så känns 15 - 17% i riksdagsvalet inte helt omöjligt. Så jäkla gött!

Och som grädde på moset klickar man in på FZ och får se att SD är det absolut största partiet här. Tack för den bonusen, nu kan jag sova extra gött! (Till skillnad från alla som gråter sig till sömns i kväll och får mardrömmar om ultranazister, dödsrasister, Hitler och Voldemort).

Ditt SD, där kritiker till partiet mordhotas är inget att fira fattar du väl? Mer järnrör eller kanske lite mer nazistinspirerat valpropaganda om tiggare? Fler Brevikhyllningar kanske? Mer uttalanden om att andra medmänniskor är "parasiter"osv? Kan fan inte gå en enda månad utan mer avslöjande från ert låtsasparti.

Tro fan att vi är rädda och oroliga, vi som tagit lärdom av historien och vet hur fel det kan gå, o lägg ner dina jävla smijleys, det här är allvar:

Valresultat högerextrema partier
http://www.dn.se/nyheter/sverige/chock-efter-hogerextrema-par...

Sverige Sverigedemokraterna (SD) 9,7 procent
Danmark Dansk Folkeparti 26 procent (störst)
Finland Sannfinländarna PS 12,9
Storbritannien Ukip 27 procent (preliminära siffror).
Tyskland Nationaldemokraterna (NPD) 1,0 procent
Frankrike Front national 25,4 procent (störst)
Grekland Gyllene gryning 9,3
Italien Lega nord 6,0 procent
Nederländerna PVV 12,9 procent
Ungern Jobbik 14,6
Österrike FPÖ 19,5 procent

När börjar våldet denna gång? Demokratin håller på att bli utröstad på demokratisk väg...fyfan.

Skrivet av Cane:
Skrivet av marcus8958:

Att så många röstar på högern som SD är för att folk letar syndabockar i misären. Bara se till historiskt när Hitler reste till makten och han la skulden på judarna. Nu gör vi samma med invandrare och därför högern går så bra.

Inte ens i närheten av samma situation men gör gärna fler liknelser som får dig att framstå som en idiot

Hur skiljer sig situationen? Du som är smart?

Varför jublade SD folket åt att Front nationals framgångar?
Fan att ni inte kan förstå allvaret.

Otroligt tragiskt val får väl sammanfatta mina åsikter. Har alltid varit cynisk och tyckt att vi människor aldrig lär oss, och detta bevisar väl det mer än någonsin. EU ändå, vi var ju bättre, vi hade ju lärt oss. Idiotiskt.

Hade trots det ändå hoppet om något annat, men brunskjortorna är tillbaks. Det här går åt helvete. Fortsätter utvecklingen åt samma håll till nästa parlamentsval är det nog dags att försöka flytta ifrån EU.

Vi får se vad som händer, en av grundtankarna med EU-samarbetet är att just förhindra att Europa brinner under en våg av hat. Än så länge fungerar det inte.

Lite glädje finns ändå, att V, MP, S (nåja +-0) och FI gick framåt är bara till att gratulera. Grymt imponerad. Men med 50% valdeltagande undrar jag hur många det finns i Sverige som inte har någon koll alls på vad som händer? Eller ska vi vara "neutrala" även denna gång?

http://www.svt.se/nyheter/prognos-extremhogern-storst-i-frank...

Väntar mig de vanliga kommentarerna om "vänstermedia, afa, pk, sanningen, inte rasist men" osv hurr durr. Grattis, ert hat går starkt framåt.

Skrivet av knork711:
Skrivet av Akronym:

Plöjde mig just igenom SVT:s valkompass. Enligt densamma så är jag tydligen centerpartist. Känns konstigt.Ännu konstigare var att enligt samma test, så var den valbara kandidat som delade flest av mina åsikter moderat.

Antingen så är någonting väldigt fel med SVT:s valtest, eller också så är parternas åsikter på EU nivå väldigt annorlunda mot vad partierna för för politik här hemma i Svedala. Eller också alternativ 3, partierna är väldigt dåliga på att föra ut sina åsikter på ett sätt som intresserar även de som egentligen inte är intresserade av politik (mig).

Har aldrig känt mig som en "högerperson".

Jag rekommenderar starkt att du går in på samtliga partiers hemsidor och läser igenom de frågor i partiprogrammet som intresserar dig. Sedan ställer du plus mot minus för att komma fram till vilket parti som du sympatiserar med.

Valkompasser är för latmaskar. Tänk på att din röst inte bara påverkar dig själv, utan alla andra människor också. Därför ska man veta man vad röstar på innan man röstar.

Helt rätt skrivet, kallade nyss en kompis för latmask pga valtester på nätet, känns ju sådär att rösta i val beroende på ett test..nästan på "fyfan". Valmanifest och partiprogram kan man givetvis vara lite kritisk mot, det är ju marknadsföring, men visar ändå vilken politik man vill föra.

Däremot gillar jag testerna för då får man upp ögonen för frågor som man inte alltid tänker på, och det är ju bara bra. Och kan väcka lite tankar om vad man egentligen tycker. Gjorde SVTs valtest precis och det stämde ändå ganska bra in på just mig.

Själv ligger jag i jämn nivå över alla partier på de test jag har gjort tidigare...och det känns ju inte rätt om jag känner mig själv såklart.

Hoppas på ett högt valdeltagande imorgon.

Kanske värt att testa då. Minns att jag lirade trean men tyckte mest det var ganska så dåligt. Förhoppningsvis har jag missat det magiska.

Någon FZare som hunnit lira lite och kan ge en åsikt?

Skrivet av Rakoon:

Det är inte early access som är problemet, det är dom som köper det och förväntar sig ett spelbartspel och blir rosenrasade när dom stöter på buggar.

Man köper enbart early access om man faktiskt är intresseradd och kan bidra med något, eller för helt enkelt testa det för sedan fortsätta lite vid uppdatering/release.

Verkligen, se det som ett chans att kanske få påverka och stödja något lir/utvecklare man gillar, inte en chans att spara ett par euros för att sitta o whina på steamforumen om hur dåligt allt är. Då har man själv köpt fel produkt.

Har själv stött ett par, men för tilfället räcker det, och visst är det kul att testa något lite mer från början.

Själv gillar jag Prison Architecht, det kommer att bli en 5/5 vid release! Wasteland 2 och Defense Grid 2 också hoppas jag

Problemet är som vanligt inte formen för försäljning eller distribution utan oseriösa tillverkare, men det finns det ju AAA studior som också är. *host* Creative Assembly *host* där jag betalade €35-40 för en testversion av Rome: Total Fail, fast dom orkade aldrig berätta det för mig....

Var ärlig om det är early access, beta/alpha eller vad det nu är så är det fint för mig.