Inlägg av isedor

Inlägg som isedor har skrivit i forumet

1

@Miindz: Oroa dig inte. Ganska säker på att Svensken inte kommer att sluta handla. Svensken kommer med största sannolikhet forsättningvis ha råd att handla, och prioritera "prylar". Därmed är ditt påstende om färre jobb ogenomtänkt.

Skrivet av Monstertarzan:

Äntligen går dom tillbaka till WW2, jag är trött på alla moderna shooters. Det sista spelet jag köpte var MW3 men detta är det första COD jag är intresserad av sedan MW2.

Jag hoppas på en mer genomarbetad kampanj, vuxnare, djupare och med karaktärer man faktiskt bryr sig om. En kampanj i Band of Brothers-anda. Hopp finns alltid.

Utspelar sig detta i Europa så är det extra bonus, det är delen av kriget som intresserar mig mest. Hur ser klassiska platser så som Bastogne, Normandie, Caen osv ut i ett spel 2017?

Här har dom chansen att gå tillbaka till sina rötter, visa vad varumärket faktiskt var en gång i tiden. Samtidigt som det finns utrymme att innovera och sätta en modern prägel på spelet efter dagens, helt andra, krav och förväntningar.

Jag tror, och tycker Cod, BF alltså spel med skitbra förutsättningar för bra MP bör fokusera på och innovera gameplay. Enligt mig är de där de går att vara nytänkade. Alltså utveckla spelformer, väl genomtänkta, balanserade, mer fokus co-up, mindre ffa. Nu är inte jag jätteaktiv längre som spelare online, men får känslan att spelen generellt gått och blivit överdrivet ogenomtänkta. Som att de vill för mycket, mer kvanti mindre kvali. Tänker på Return to Wolfensein, ingen jättemärkvärdig grafik (inte ens för sin tid), inte speciellt stora banor, men de fanns något, en typ balanserad välgjord, nischad, underhållande gameplay.

Skrivet av Dizzz:

Hur många av dessa finns det om du jämför med modern shooters?

Alltså, det finns ju sjukt mycket WW 2, även om en stor del är ganska dåliga. Jag har bara svårt att se hur ett nytt ww2 lir kan bli unikt, innovativt. Kanske Ubåt iförsig ! Älskade Silent hunter. 3an då. Tänk MP med ubåtar, plus eventuellt andra fartyg. Co-op, spelare medlemmar i ett crew med olika roller, måste tillsammans få ubåten att fungera. Cod - Das boot.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Finns ju MYCKET fler moderna shooters vid det här laget än WW2.

Och det spelar ingen roll. Som jag skrev så är det ett WW2 spel så ska det represtentera den tiden. Såvida du inte vill göra det en twist men då visar man det med titeln.

Egentligen tycker jag väl moderna shooters likaså börjar bli tröttsamma. Det behövs nog en sorts twist! Mera twist!

Skrivet av ecHo!:

@nixdorf: Du är helt medveten om att det finns historier som berör från axelmakternas perspektiv. Tror det eller ej, men det fanns nog ganska många "nazister" som inte trodde på nazismen som ideologi eller stödde den. Det var att lyda eller dö. De var ju också människor. Jag menar inte att vi ska spela som någon sadistisk överste som torterar judar.
Jag ser en historia om en ung tysk soldat som blir intvingad i kriget mot sin vilja. Under kampanjens gång får man uppleva allt som en meningsmotståndare till nazismen upplever som hemskt. Att man sedan tar kål på jänkare, fransmän, britter osv ser jag inte som ett problem. Det var ju krig, döda eller dödas.
Du kanske tror att USA står för fred och godhet, men du ska inte låta dig hjärntvättas av alla spel och filmer. Tänk själv istället..

Tänker direkt på klassikern Järnkorset (1977), en del bra dialog kring ämnet. Jävla skillnad på medlemmar ur NSDAP och Wehrmacht. Steiner <3.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Är det ett WW2 spel så ska det ju representera tiden tycker då jag. Annars är det ju inte WW2.

Finns redan så jävla mycket sånt. Tröttsamt.

Skrivet av PsyX:

Blir säkert bara tjejer och svarta som krigar i kriget och kanske några vita transgender medelåldersmän.

Va ?

Två rebeller vs hundra stormstroopers plus Tie Fighters etc? Okay det är Star Wars men wtf, inte ens filmerna är på den nivån ? Jag hade hoppats på ett mera "realistiskt" Star Wars-lir.

Bara jag som tycker videon är dålig? Endor, ewoks,sjukt förutsägbar, alldeles för tydligt mellan gott och ont samt det sjukt larviga avslutet med Darth Vader. Nej, hade hoppats på ett mera moget och originellt Star Wars-lir.

Skrivet av nils45:
Skrivet av isedor89:

Visst fan har Snake mera detaljerade texturer i PS4 versionen på första bilden? Däremot är det stor skillnad på hur mycket som syns på distans; PC är där överlägsen.

Du menar ljusare texturer?

Nej nej, kolla på själva dräkten och hans "manbag"; de ser ut att vara blötare och avger mer reflex, kontur.

Visst fan har Snake mera detaljerade texturer i PS4 versionen på första bilden? Däremot är det stor skillnad på hur mycket som syns på distans; PC är där överlägsen.

Utav någon anledning så litar jag inte på denna recension, finns det verkligen ingen dålig kritik alls att framföra, förutom att det förekommer buggar ibland, och du har förståelse för dom haha ? Jag tycker att du mer beskriver spelet än att recensera,ja det är skillnad. Ska bli intressant att se andra recensioner, får känslan att dom inte kommer vara lika nådiga i kritiken.

Skrivet av Fargo:

Äntligen. Har alltid velat spela Snake Eater men aldrig haft möjligheten!
Kommer köpa detta enbart för snake eater.

Lite avis, bästa spelet i serien !

Bara jag som tycker att Dice bör influeras lite utav tex Day of defeat där det är ett begränsat antal för varje klass ? 32 st rgs på "operation metro" är inte kul alltså .

1