Inlägg av adrii

Inlägg som adrii har skrivit i forumet

Skrivet av Castor.T:

Hittade aldrig förra gången vars man skulle tanka ner, fick intrycket att även den var för förhandsbokade. Bättre lycka nu kanske.

1) Logga in i battle.net
2) Välj Diablo 4 som spel
3) Ovanför PLAY knappen lite till höger finns en dropdown meny som du byter till Diablo 4 - BETA.
4) Installera

Om du är på PC dvs haha

De nämnde ju även att de gjort mycket förbättringar i serverkoden så de vill nog prova den biten med.

Är det natten till fredag eller natten till lördag?

Skrivet av Lindhenberg:

Så säsongerna man är van vid från D3 kommer inte vara gratis i D4?

Har aldrig köpt spel som kostar löpande och tänker inte börja nu. Expansioner osv såklart, men där går gränsen. Minsta antydan till att man måste betala för att vinna dödar ju dessutom glädjen med leaderboardsen. Även om en eller två stackars grindare lyckas slåss med valarna är det inte ett argument nog.

Hur i all sin dar fick du fram den informationen utav allt? Jisses kristus....

Nej säsongerna kommer vara precis som d2 och d3...dvs ingår i spelet,,,

Skrivet av TheWarlock:

Bah låter värre ju mer man hör om det.
Nee blir blood bowl 3, gothic remaster, master of magic remaster för hela slanten nästa år.
Men kul att simpsen är nöjda iaf.
Varför vill man ha bra spel när man kan få hype?

Vad exakt är det som låter värre ju mer man hör det? Battle pass infon har funnits från början, att den endast påverkar utseendet har också varit känt. Vad exakt i allt det här passar inte herrn?

Jättekul att du har andra spel du ser fram emot, problemet är när du försöker trycka ner andra som inte tycker om dig...det visar bara på hur dåligt du själv mår. Lycka till

Skrivet av deathtoyou:

Vänta vadå skippa 20 nivåer? Meaning? 20 skills ? Lvl på gubben? Jag köpte ultimate men inte för skippa jag vill spela från 0

Det är inte gubbens nivå utan Battle Pass nivån, om du går in och kikar på vilket battle pass som helst så brukar det finnas olika nivåer och varje nivå ger något. I detta så finns det minns 20 steg/nivåer och dessa öppnas då upp om du köper respektive d4 variant. Battle pass har ingen påverkar på din gubbe spelmässigt utan endast utseendemässigt.

Skrivet av Zerox_no1:

Blir nog bara standard edition för mig. Betala extra för deluxe och ultimate och sen få saker till D3, DI och WoW som inte ger ett skit i D4 är ett skämt. Bara en ursäkt för att höja priset ytterligare.

Det är ju ändå smarta i och med att de lockar folk som redan finns i deras spelmiljöer (Hs, Wow, SC2 osv). Varför skulle det vara så dumt? All merförsäljning uppskattas ju säkert av företagen eller är du en sån som klagar på att det finns plusmeny på donken också?

Skrivet av Supra8:

Många som jämför med Sonic men jämför man inte äpplen och päron då? Mario ser ut att vara helanimerad precis som Minions. Sen vet jag inte vad som räknas som bra men Sonic har bara lyckats få ihop 6.5 på IMDB i min bok är det på sin höjd en 5a.

Håller helt med om rösten, det där kunde de gjort bättre, räcker att se uberpwnage2.0 post så förstår man skillnaden eller för den delen spela några Mario spel. Det är inte helt ovanligt att väljer kända skådespelare till röster i animerade filmer och ganska ofta reflekterar de lite hur den personen är, så verkar även vara fallet här. Jo jag vet att skådespelare ska spela sin roll men man kommer aldrig ifrån att de har sin egen stil vilket man inte helt sällan häver fram i animerade filmer. Jag som spelat mario spel i 20-30 år fick ingen Mario känsla här. Undra hur rösten kommer låta i Japanska versionen.

Det finns dock ingen anledning att argumentera om det, vänta och se vad det blir av det.

Jag tror man får skilja på betyg på en barfilm och va den dragit in, några hundra mille är inget fy skam för Sonic filmerna. Betyg idag har ju inte samma riktvärde som det brukade ha en gång i tiden…

Skrivet av lonian:

Sonic filmen blev ju ändrad pga alla klagomål. Skulle vi ha fått ugly sonic och vi ska vara nöjd med det? Nu har Mario ändå samma ansikte men en ny röst. Frågan är, tänker de förnya Marios röst i framtida spel också? Lets-e-go!

Ja absolut på själva animeringen men här pratar folk om en röst, animeringen ser ju super ut. Sonic har sedan dragit in flera hundra miljoner så vi får väl helt enkelt se. Sonicfilmens framgångar har nog i allra högsta grad ett spel med i att Nintendo velat göra ”film” av Mario ”igen”.

Skrivet av insilence:

Tror på flopp,
Den ser ju ursnygg ut men jag tror människor generellt har svårt att se sina spel-minnen bli film och tolkas annorlunda.

Många bokslukare säger ju att boken alltid är bättre exempelvis, är väl lite samma sak.
När man byter medie så byts ju också ens egna bild av en karaktär.

Men jag kanske bara svamlar

Det känns som vi kommit ifrån att det måste vara på ett visst sätt när man gör film av något.

Dvs man tar varumärket och försöker/kan göra något bra med det istället för att göra det alla förväntar sig.

Se bara på hur Sonic har lyckats få en skjuts, vi lever i en ny era med en ny publik. Vi äldre har ett annat sätt och andra förväntningar.
Tror man får lägga dessa åt sidan även när det gäller en sån historisk karaktär som Mario. De försöker bara anpassa saker
till de nya tiderna, tycker att det ska bli spännande och se.

Skrivet av Ender:

Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att det är jäkligt svårt att se på något läckt game footage med halvdan upplösning och få en rättvis uppfattning om hur spelet kommer att se ut när det släpps. Är du det minsta osäker, och om utseendet är en game changer...förboka inte spelet, vänta till release och kolla på det färdiga spelet när streamers kör, vänta på recensioner mm.

Jag kommer hoppas in i det sista på att D4 kommer vara väntan värd. Jag är nästan övertygad redan nu om att spelet i sig kommer vara fantastiskt...det som kommer vara en definitiv game changer för mig är ifall det samtidigt är ett träsk av girighet genom Battle Pass och MTX.
Då ger jag hellre fan i att spela det.

Ja de kanske jobbar med mechanics först och främst och jobbar med grafiken parallellt men lägger in det senare. Miljön och allt runtomkring ser ju fräckt ut. Bara vänta nu 2023 kan inte komma fort nog.

Min största önskan är att de går tillbaka till hur loot hanteras i D2...jakten på loot i det spelet var bortom något som kommit efteråt... Ekonomin i spelet var fantastiskt

En allmän fråga (undrar om det bara är jag) men är inte grafiken på själva gubben i stil med 90-tals spel? D2R har ju betydligt bättre grafik på själva karaktären känns det som eller är det bara jag?

Skrivet av Shamanfox:

Hur får vi spelvärlden att säga stop? Jo, genom att klaga där det går att klaga. Om det är en person genom denna tråd upptäcker och förstår hur fult Blizzard/NetEase beter sig, de fula predatoriska taktiker de använder sig utav, och därmed kommer inte lägga ner några pengar på MTX, så är det en vinst.

Om alla skulle tiga och inte klaga bara för att man tror att rösten inte blir hörd, ja då kommer ju inget hända.

Sen så skulle jag säga att majoriteten inte gnäller, utan argumenterar sakligt deras åsikt och syn på saken. Och många i tråden verkar vara ändå förstående att ja, situationen är som det är. Men genom att diskutera det och lyfta alla de negativa aspekter så finns det chans att fler inser det och inte kommer lägga ner pengar på sådana spel.

Måste ju börja någonstans

Jag ser din poäng men det du beskriver i det är ungefär som att det är lika troligt att man kan hitta guld i saharaöknen och någon skulle lyckas med det.

Jag såg tex att aftonbladet nämnde Asmondgold, en av världens största streamers. De nämnde inte svenska spelforum, de kollar nog snabbare på reddit än just FZ. Du kanske missade den biten, att gnälla på just fz är lönlöst. Större chans att dina diskussioner med arbetspolarna som inte spelar leder till något. Jag skrev aldrig att man inte ska stå upp för det man tycker i det här sammanhanget, det jag menade var bara att det finns 200 bättre platser än FZ forumet. Men gubbarna flockas ju alltid hit och sätter sig i sin gnällcirkel och kör igång.

Skrivet av Molotov:

Till skillnad vad det här inläggets offermentalitet visar så är det bra att Niklas, stefan och klas här på forunet vägrar att dra ner byxorna och bara acceptera.
Tur är att det finns spelare och utvecklare aom fortfarande gör riktiga spel än sånt här skräp ka man väll säga.

Ja och vet du hur enkelt man kan agera? Spela inte spelet, installera det inte. Det räcker för att datan ska nå företaget MEN om 20 miljoner andra ändå installerar och spelar vidare spelar det du gör noll roll i slutändan. Det är den naiviteten jag önskar du förstod existerar hos dig själv. Svårt att lära en gammal hund att sitta heter det.

Skrivet av Ender:

Det är verkligen tragiskt att se hur långt Blizzard har sjunkit. Företagskulturen räckte tydligen inte, nu ska de bokstavligen förstöra spelen också. Tyvärr så märker jag att många här inte verkar förstå vad det innebär för både Diablo Immortal och framtiden.
De ser att det är kul och gratis, utan att se vidden av vad det är Blizzard gör här. Jag ska försöka förklara kortfattat:

1. Först ska du som spelare lockas in i spelet och investera i din karaktär med tid, entusiasm och helst pengar, även om det inte är ett måste...det kommer senare, men ju tidigare desto bättre. Spelet kommer vara lått och givande till en början, och din karaktär kommer kännas kraftfull och mäktig.

2. Ju fortare du börjar spendera desto bättre, men för att få dig att passera tröskeln för ditt första köp så kommer några riktigt fina erbjudanden tidigt. Första köpet ska vara nästan oemotståndligt...för bra för att avstå...det är ju så billigt!

3. Ju längre in i spelet du kommer, ju fler mekaniker öppnas upp för dig i takt med erbjudanden om att köpa. Dessa mekaniker blir luddigare och mer svåröversiktliga, precis som valutan. Samtidigt blir det lite mer av en utmaning att ta sig fram, och du hittar inte lika många uppgraderingar som innan. Även om du hittar utrustning i roliga färger så är de sällan, som av en slump, bättre än utrustningen du använder.

När du kommit förbi "introduktionen" (skulle säga kampanjen i det här fallet) så är känslan av att din karaktär är "kraftfull och mäktig" inte längre lika uppenbar, för nu är du inne i spelet och nu är du bara relevant som "konsument" ifall du börjar spendera. De som inte spenderar är inte längre målgruppen, och från och med nu så är Diablo Immortal inte längre för dig från Blizzards sida, även om du är välkommen att spela det. Det kommer bli mycket svårare att komma framåt med din karaktär utan att spendera, du kommer hela tiden känna att det är en uppförsbacke...Riften ger inget bra loot, det är snålt med material och varför droppar det bara 1-stjärniga gems?
Detta kommer du hela tiden bli påmind om då Blizzard kommer att dränka dig med erbjudanden om hur mycket BÄTTRE det kan bli...ifall du bara spenderar lite grann. Gräset kommer alltid vara grönare på andra sidan av betalväggen. Du kan (kanske) få ihop några bra saker utan att betala, men chansen är försvinnande liten då du som gratisspelare inte är relevant...Blizzard har inte gjort spelet till DIG...Diablo Immortal riktar sig inte till DIG, det är i kärnan utvecklat för att du som gratisspelare ska känna frustration nog att till slut plocka fram kreditkortet.

Frågan är bara hur lång tid det kommer ta för gratisspelaren att nå den punkten då du undrar varför du ens spenderade tid på skiten. Diablo Immortal är som de flesta andra mobilspel med mikrotransaktioner ingenting annat än ett betalningsmedel med ett glänsande omslagspapper, och tyvärr ibland de aggressivare sådant jag har sett.
Som många andra har sagt...detta bådar inte gott för Diablo 4, och det är inte längre ett lika självklart köp för mig. Kommer de undan med detta så kommer du se samma mekaniker där samtidigt som du får betala fullpris för spelet.

Orkar inte läsa hela ditt inlägg för det är så fel, finns massvis med människor som spelar Diablo UTAN att ens komma i närheten av det du skriver. Det finns psykologi i allt och spelvärlden skiljer sig inte, men precis som du har ett val i affären att inte välja den produkten av någon anledning så kan man det här också.

Sluta upp med Era barnsliga förklaringar, vi är helt enkelt 2 stall som inte håller med varandra. Förstå det istället.

Kolla aftonbladet tex, de tog upp Asmongold som en källa inte FZ forumet. Så tröttsamt gubbtjat det Ni håller på med, Ni inser inte att världen runt omkring Er försändras (det må inte alltid vara till det bättre men förändras gör det). Det är bara löjligt att hålla på så här. Ni skriver som Ni skriver för att Ni egentligen vill att Diablo Immortal ska vara något annat (Diablo 3,5) men det är det inte, NI MÅSTE SÄRSKILJA DET. Vänta in Diablo 4 och gå vidare i livet tillfälligt. Det är inte en rättighet att sitta i sin källare och tro att hela omvärlden ska anpassa sig efter just DIG. Tragiskt är det om något.

Sen borde du veta att ens försöka skriva meningen "stå upp för dig" i Sverige är som att spotta i motvind. Svenskar vet inte hur man gör det så låt andra sköta den biten. Vadå skinn på näsan på dagens ungdom, de är redan körda p.g.a. sociala medier inte något mobilspel som har en liknande betalningsmodell som 50 andra mobilspel.

Skrivet av PeTTs0n:

Att du upplever något som sanning gör inte att det automagiskt faktiskt är så. Det är inte den andre användarens problem.
Jag håller fullt med @Pjotor i dennes "yikes". Ditt första inlägg upplevde jag som otroligt raljant utan något som styrkte det du sa. Det var måhända starka åsikter, men det var också allt.

Visst var nivån på svaret kanske låg, men att kalla "12/10" för ett mer rätt betyg på spelet? Det känns väl inte särskilt seriöst på något sätt.
Och då ska vi inte ens prata om hur du spårar iväg till någon jämförelse med "sossar" och "sjukvårdsförsäkring".

Ja sanningen svider oftast tyvärr, skriv ett brev till regeringen istället för att sitta på fz och gnälla om ett spel. Skriv ett brev till blizzard osv. Har inget mer att tillägga om du inte förstår något utav det.

Skrivet av Molotov:

Till skillnad vad det här inläggets offermentalitet visar så är det bra att Niklas, stefan och klas här på forunet vägrar att dra ner byxorna och bara acceptera.
Tur är att det finns spelare och utvecklare aom fortfarande gör riktiga spel än sånt här skräp ka man väll säga.

Det roliga är att du verkar tro att jag tycker det här är bra? Nope, jag lägger inte en krona på sånt här.

Jag försöker bara förklara för gubbarna som klagar på orten rap osv är att det finns runt omkring Er nu och det kommer inte minska. DET i sig är bara acceptera, så länge företagen söker pengar så är det så. Först när spelarvärlden säger stop så kommer det tona ner.

Det är tråkigt för själva spelet i sig annars är bra, absolut men jag är så pass förstående att sitta och gnälla här inte hjälper.

Skrivet av Ronzem:

Du missar helt poängen..
Orkar inte ta det igen men läs mitt andra inlägg;

#4267307

Poängen är väl kanske att du och han ser saker olika.

Skrivet av Pjotor:

Nu har jag suttit en kvart och läst, grubblat och försökt formulera ett svar, men jag kommer inte längre än "yikes".

Nej spiller bara sanningen, sen att du inte förstår den är ditt problem. Gå ut på nätet så kommer du förstå att jag har en poäng.
Det Ni gnäller om här spelar NOLL roll, alla som kollar YOUTUBE spelar noll roll. Det når ändå inte ut till den stora skaran som spelar dessa spel.

Skrivet av Gunsm0ke:

Quin69 är uppe i 11k new zealand dollars utan en enda 5 star gem nu

Chansen är så liten så det är sinnes sjukt 4,5 % och sen 1 % av det för att få en hel femma...och då gäller det att få rätt gem också.
Han gör ju det för underhållning skull. Han tjänar igen allt och lite till varje stream men det visar i alla fall hur aggressiv deras modell är.