Inlägg av skelfster

Inlägg som skelfster har skrivit i forumet

Detta verkar ju inte alls finnas för standardutgåvan av RE5. Finns inte att ladda ner på PSN och det står ingenting på andra nyhetssidor. Källa?

Ni skriver ingenting om vad spelet kostar eller hur lång tid det tar att spela färdigt. Konstigt!

Spelade Adept i ME1 men har kört Vanguard nu i tvåan med 15 timmars speltid. Rekommenderas, kul klass.

"- Spelmotorn erbjuder både single- och multiplayer."

Wow!

Tycker trailern påminner lite väl mycket om Half-Life 2...

Sen kan man ju fråga sig om det kan kallas en nyhet, som i detta fallet.

Välskrivet, spelet ser lite trist ut tycker jag

IT-minister? Hon är ju infrastruktursminister om jag inte minns fel och det är väl inte samma sak som IT-minister

Skrivet av kexan:

nån som har erfarenhet av gametap? verkar ju faktiskt jävla lovande.. kan man prova en månad och sen bryta prenumerationen eller binder man sig på x antal månader?

Har inte provat själv men från när jag snabbtittade igenom avtalet så verkade det så att om man avbröt subscription innan trial månaden var över så drogs det inga pengar.

Spelet finns att köpa på www.gametap.com för 1$, spelbart nu med en gång tydligen.

Tycker den kunde vart med i Guitar Hero 3 istället...

Synd att det är till PS3, verkar rätt intressant.

Skrivet av Ctrl:

läppsync är åt helvete och animationerna är hackiga. Men kommer kanske köpa detta ändå, dock inte till release-pris.

Åh nej, läppsyncen är dålig... Blir nog att skippa detta då!

Skämt åsido så spenderades det oräkneligt antal timmar med 3'an i versus mode så ser fram emot detta

Skrivet av pennywise:

Metallica, visst ett grymt bra band, men var fan är AC/DC!? Ska det verkligen bli så att det fortfarande efter 4 titlar inte finns med en enda AC/DC-låt? Det är som att göra ett ishockeyspel utan Peter Forsberg...

Håller med fullständigt, back in black eller thunderstruck hade suttit fint.

Ser svårt ut.

Det är när du måste ladda efter varje enskilt skott om jag minns rätt.

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av skelfster:

Jag vet inte hur du relaterar till orden "otroligt komplicerat" men med tanke på att vi är på en sida som ursprungligen handlar om PC och PC-spelande så tycker jag det är rimligt att anta att dom flesta här klarar av det eller åtmistone kan lära sig göra det själva hyffsat snabbt. Det är rätt basic att kunna ansluta en SATA-kabel till en dvd-läsare samt att titta på en videoguide på youtube..

Vad har det för betydelse om de flesta här klarar det? Tror inte att det är vi här på FZ som gör att de bestämmer sig för att sluta släppa saker på PC för att det är lätt att pirata. Finns ju t ex med artiklar där Id software tar upp detta länk

Ursäkta mig men varför skrev du det där? Det har inget att göra med det jag tagit upp. Jag kommenterade ditt felaktiga påstående om att det skulle vara otroligt komplicerat och medföra en risk för banning att modifiera sin Xbox360. Då jag tycker att jag tydligt gjort min poäng så kan vi återgå till topic.

Jag vet inte hur du relaterar till orden "otroligt komplicerat" men med tanke på att vi är på en sida som ursprungligen handlar om PC och PC-spelande så tycker jag det är rimligt att anta att dom flesta här klarar av det eller åtmistone kan lära sig göra det själva hyffsat snabbt. Det är rätt basic att kunna ansluta en SATA-kabel till en dvd-läsare samt att titta på en videoguide på youtube.

Gällande banningen så är det där strunt, du får gärna visa nån annan källa där dom inte försöker skrämma bort folk från piratkopiering genom att överdriva/hitta på nyheter som visar att folk blivit bannade. Till dig så kan jag ge länken xbox-scene.com bland annat där det efter varje uppdatering av 360'n gjorts små undersökningar bland de tusentals som läser sidan ifall dom märkt nån skillnad/blivit bannad och ingen där har har sagt något iallafall. Och även om dom nu skulle ha bannat någon för flashad firmware så skulle den mängden vara så försvinnande liten att risken för banning inte ens är nämnvärd.

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av totte08:
Skrivet av redmac:

Inte till PC?!! det var mycket tråkigt....var väl för många som snyltade hem spelet ist för att ha vett nog att betala för sig...

Du vet väl bättre än att spy ut den där kommentaren. Det går att "snylta" till konsol också. Bara att man måste bränna ut den på skiva.

Det finns nog en bättre anledning.

Har du någon koll på moddning av 360 t ex som det handlar om här? Dels kan din moddning bidra med att du blir bannad från livetjänsten plus att det är otroligt komplicerat som det är nu att modda en 360. Såklart de släpper det till konsol istället när det är inte lika enkelt eller bekvämt att fixa pirat som till pc.

Du verkar ju ha ännu mindre koll, att modda en Xbox360 (flasha firmwaren till dvd-läsaren så du kan köra kopior dvs.) är hur enkelt som helst för det mesta. Öppna din Xbox med hjälp av de ypperliga guider som finns online, till exempel på youtube. Sedan kopplar du xboxens dvd läsare till ditt moderkort med en vanlig sata-kabel, kör ett program och vips så var det klart. Otroligt komplicerat my ass.

Och angående banning från xbox live så är det INGEN som blivit bannad pga. att dom kört med modifierad firmware. Än så länge iallafall 8)