Inlägg av tailgunner

Inlägg som tailgunner har skrivit i forumet

1
Skrivet av ohem:

IMplementera tillbaka stencil shadowing, DX11 och en och annan bra vatten, is metal shader så borde den vara på topp.

LOL

Skrivet av ingen aning:

ser lovande ut, men fasiken att det ska vara regen health. Kunde varit riktigt kul annars

Det är ingen regen health, man har en liten sköld som kan regennas, men livet är helt som vanligt, man kan använda medic-bags osv och det finns upgrades för sköld/health.

Skrivet av kivi:

Lätt ett köp!! Man får ju inte heller glömma att det är ett psn spel så priset blir nog max 200kr.

Priset är bekräftat, och det komemr att kosta $19.99 vid launch, dvs 120-130 SEK

Skrivet av Preath:
Skrivet av xyanide:

Grafiken ser riktigt fattig ut, men verkar ganska ösigt annars! Kan bli kul.

Dat Source-engine. Utdaterad ofc.

Inte Source-motorn, det är Diesel , Overkills in-house-motor

Ganska roligt att dom inte har lyckats göra det "snyggt" för att det inte är artister utan tekniker. När dök det här upp första gången? 4-5 år sen? Så lite grafiker finns det inte, sen är det också så att om man läser Carmacks twitter som någon sa så finns det alldelles för många saker som inte fungerar rent produktionsmässigt med denna teknik.

Och som Notch skrev, hype för att driva in investorer. Helt jävla otroligt bara att folk gång på gång går på skiten och blir helt jävla gaga över det varje gång.

Respawn använder deras egen-utvecklade inhouse motor. dvs inte Frostbite2.

Vet inte hur omitiverade spanjorer är, men det kan ju inte gå upp i samma klass som skribentens omotivation i att kolla info innan man skriver en artikel. ska man basha något/någon så bruker det hjälpa att innan veta vad man pratar om, tex gjordes inte Terminator i barcelona-studion utan i göteborgs-studion, fatshark utbröt inte från Grin utan har konsultat för Grin ganska länge (GRAW-triderna)

Men inte behöver man kolla så att sådant stämmer innan man postar det i en artikel, det skulle ju bara omotiverade spanjorer göra.

I övrigt ser Hamilton nice ut, och jag önskar Fatshark all lycka! väntar själv med att spela det tills PSN-versionen kommer.

1