Inlägg av Kapitel_III

Inlägg som Kapitel_III har skrivit i forumet

Jag tror att alla riktiga gamers har fått ett nytt ansikte att hata...

Vinylnörd reporting in.

Har pysslat med vinyler sen barnsben egentligen, mycket på grund av min kära familj som spelade vinyler även om det var totalt ute under 90-talet då jag växte upp. Men även polare spelade mycket vinylplattor, hårdrockare är ett tämligen vinylspäckat släkte; både när det gäller försäljning och spelande.

Det som lockar mest efter det varma ljudet är överraskningsmomentet när man köper dem. Jag går på mässa ibland och kollar in plattor med omslag som ser intressanta ut, köper dem för en billig peng och POW!, en smäll rätt i fejjan (det är bra) eller i scrotum (det är riktigt dåligt). Mitt roligaste köp (kanske inte det bästa) är Silian Rails Parhelion. Hade inga förväntingar alls på den och visste inte alls hur det skulle låta, men jag fick en platta vars värme och sound satt som en smäck. http://subsuburban.bandcamp.com/album/parhelion

Sitter för övrigt med en Luxor Dirigent 8000 (finns i min avatar), en gammal ångkokare från 70-talets andra hälft någongång (rätta mig om jag har fel, men det är årtalet jag hittar). Har inte så mycket information om den tyvärr. Förutom att den spelar riktigt bra. Touch-knappar och allt, måste ha varit rätt high-tech på den tiden. Inbillar jag mig själv i alla fall.

Ser ungefär ut så här, fast detta är 8100:an. Där det är helt tomt ovanpå har jag min platta inbyggd istället, tillsammans med pitch och varvtal.

För att inte bara sitta här och mala, så tänkte jag fråga er om ni märker skillnad på svart vinyl och färgad? Vad tycker ni om limited editions överhuvudtaget? Bra/dåligt?

Skrivet av NorthLion:
Skrivet av Kapitel_III:

Jag må låta oehört bitter just nu, men det struntar jag i. Jag ska inte förvandla mitt inlägg till en whinestorm mot de nya Fallout-spelen, men en mening kommer alltid eka i min skalle:

Bethesda kommer aldrig överstråla de två första spelen, NEVAAAR!

Det kommer inte Interplay heller. Jag är glad att Interplay tappar Fallout eftersom jag fortfarande är bitter över hur de mördade Black Isle Studios (seriöst, det var riktigt fula saker på gång där) och på så sätt förstörde en fortsättning på traditionella Fallout 1 & 2. Fallout: BoS någon? urk..

Jag håller med, men nu när Bethesda är nästa företag att utnyttja varumärket så kändes det som en relevant tanke. Det är bara att acceptera hur saker och ting förändras.

Black Isle <3

Känner folk som spelar för verklighetsflykt, men källan är väldigt sällan spelen själva utan en verklighetsbaserad livshändelse (skilsmässor o.s.v.). Så frågan är om man inte riktar uppmärksamheten åt fel håll ibland?

Själv garvar jag åt det mesta!

Jag må låta oehört bitter just nu, men det struntar jag i. Jag ska inte förvandla mitt inlägg till en whinestorm mot de nya Fallout-spelen, men en mening kommer alltid eka i min skalle:

Bethesda kommer aldrig överstråla de två första spelen, NEVAAAR!

Det står även "..men även brist på renlighet och elegans eller att bäraren har en lite kufisk och excentrisk läggning."

Hade ett tappert försök till helskägg innan, men jag får inte fullbördig tillväxt och blev ganska besviken. Fjunigt på sidorna och grovt på hakan.. vad gör man? Jo, rakar som en galning på sidorna var tredje dag. Så nu är det bockaktigt skägg som gäller. För övrigt tycker jag att varje man som kan, skall ta vara på sin skäggväxt. Det är ju dundersnyggt!

Julkalendern lucka 23 – Ångestmannens julklappstips

Hahah.. asgarv på morgonkvisten är alltid fint! Jag uppskattar FZ:s julkalender mer än min egna chokladkalender. Det ni!

Todd Howard verkar ha anammat "Ghoul-looken" på sistone

Ser väldigt segt ut. Om man kan spela med sina kompisar så håller det väl en kväll kanske. Frågan är ju, hur många kommer spela med matchande outfit? Kanske finns det en liten skara hardcore-fans till alla Kinect-spel som klär ut sig? Oh the horror..

Super-awesome!

Grymt underhållande äventyrsspel, köpte det på Steam för 19 kr på deras sommar-rea. Helt klart en klassiker man ej bör missa om man gillar peka-mysterier.

Om bossarna i Deus Ex

Andra stycket, tredje raden.

"...och deras senaste projekt var just bossarna i Deus Ex: Human Revelution"

Nu blev det tokigt

En av huvudmännen lämnar Halo 4

– Ett några år kom jag till ett läge där jag inte var kreativt upphetsad av projektet längre, berättar han för Kotaku.

Finn ett fel?

Första spelet var underbart, så det lär bli ett köp här alltså.

Ni är så förtjusta i de där kvinnofolken att ni missar årets händelse i bakgrunden! Spindelmannen goes unplugged! (Utan dräkt det vill säga)

Carmacks video spelas automatiskt i högupplösta versionen. Bara det tyder väl på att det han säger har tyngd?

Ser fram emot detta, gillade ettan rätt mycket vill jag minnas även om spelmekaniken var sådär.

Jag har sett en del showcases med publik innan, när det gäller spel. Detta tar priset, alla kategorier. Jag ser ett gäng uppstirrade män framför mig som tar av sig tröjan för att det är så vilt med drakar. Fy fan vad jag garva alltså.

"samt en 12 tums drakstaty av världsförgöraren Alduin"

Världsförgöraren? Han förstör alltså världar? Det enda den där draken förstör är min syn på Bethesda och vad drakar äter till frukost. Uppenbarligen handlar båda om pengar.